Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €646,95
Deze dubbele deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeuren worden geleverd inclusief glas, 2 types voorzetroeden en het hang- en sluitwerk. De dubbele deuren zijn te bestellen in verschillende afmetingen.
Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €380,85
Deze mooie paneeldeur zorgt voor een mooie afwerking van uw tuinhuis of schuur. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Inclusief kozijn, glas, voorzetroeden en hang- en sluitwerk. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €495,95
Deze opgeklampte deur is van onbehandeld Douglas hout. De deur wordt geleverd met kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur zowel recht- als linksdraaiend verkrijgbaar. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.096,25
Deze mooie Douglas houten opgeklampte dubbele deuren zijn nog onbehandeld. De deuren worden inclusief kozijn, glas en glaslatten geleverd. De opgeklampte deuren wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €849,55
Deze luxe opgeklampte dubbele deuren zijn van onbehandeld Douglas hout en worden geleverd inclusief kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €149,95
Douglas vast raam in onbehandeld hout. Kozijnmaat 642x812mm met een sponningmaat van 592x762mm. Het raam wordt inclusief glas en 2 types voorzetroeden geleverd.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €169,95
Stijlvol vast raam van onbehandeld Douglas hout. Het raam heeft een kozijnmaat 642x1168mm en een sponningmaat 592x1118mm. Het raam wordt geleverd inclusief glas en 2 types voorzetroeden.
Douglas vleugelraam onbehandeld
Prijs vanaf €256,95
Dit mooie vleugelraam is van onbehandeld Douglas hout. Met de bijgeleverde voorzetroeden kunt u zelf kiezen hoe de indeling van het raam eruit gaat zien. Het raam wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Zowel links- als rechtsdraaiend te bestellen.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €289,60
Zorg voor een goede ventilatie in uw schuur of tuinhuis met dit mooie uitzetraam van onbehandeld Douglas hout. Het uitzetraam wordt geleverd inclusief 2 types voorzetroeden, kozijn en hang- en sluitwerk.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €244,20
Dit mooie uitzetraam van onbehandeld Douglas hout wordt geleverd met kozijn en hang- en sluitwerk. Het uitzetraam zorgt voor goede ventilatie in uw schuur of tuinhuis. Inclusief 2 types voorzetroeden.
Douglas dubbele deur
Prijs vanaf €575,00
Douglas dubbele deur, doe het zelf pakket. De deuren dienen in het werk afgehangen te worden in het kozijn. Deze deursets bestaan uit 2 losse deuren, één kozijn en inclusief alle hang en sluitwerk.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €399,30
Een makkelijk te plaatsen Douglas houten klapraam voor uw buitenverblijf. Dit mooie uitzetraam is gemaakt van hoogwaardig gedroogd onbehandeld douglas hout. Het uitzetraam wordt geleverd met kozijn (1039x888mm), glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €251,75
Dit mooie vaste raam van Trendhout zorgt voor veel lichtinval in uw buitenverblijf. Het raam is gemaakt onbehandeld Douglas hout. Het hout zal na verloop van tijd verweren, hierdoor krijgt het raam en mooie natuurlijke look.
Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €445,95
Deze paneeldeur van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeur heeft een mooie lichtinval dankzij het grote glasoppervlak. De deur wordt geleverd met een kozijn, glas, de voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €208,95
Dit mooie vaste raam van Trendhout zorgt voor veel lichtinval in uw buitenverblijf. Het raam is gemaakt onbehandeld Douglas hout. Het raam wordt geleverd inclusief glas en voorzet roede.
Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €795,15
Bent u opzoek naar een sfeervolle deur voor in uw overkapping of buitenverblijf? Dan is deze mooie paneeldeur van Trendhout een goede optie. De dubbele deur is opgebouwd van onbehandelde Douglas stijl- en regelwerk en is opgevuld met panelen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x