Menu
EUR

Remmers Beits

HK Lazuur van Remmers beits is een professionele buitenbeits. Remmers biedt een breed gamma aan beitsen voor buitenhout. Deze tuinbeits heeft een unieke 6-voudige bescherming. Veel gebruikt is bijvoorbeeld de zwarte Remmers Induline GW-310 beits. Deze beits is ideaal om douglas hout zwart te beitsen. Naast een mooie kleur beschermt beits ook tegen vocht, blauwschimmel, houtrot, UV-straling etc. Uw buitenhout gaat hierdoor langer mee in vergelijking tot onbehandeld hout. Naast de populaire zwarte Remmers beits hebben wij diverse andere Remmers beits kleuren op voorraad. Op zoek naar een Remmers verkooppunt? Bestel Remmers nu goedkoop en snel via Houthandelvangelder.nl.

Remmers HK Lazuur

Het grote voordeel van Remmers HK Lazuur beits is dat het een 3 in 1 beits is. Het is zowel een hout impregnering, grondering en lazuur in één beits. Grondering is dus niet nodig. Dit scheelt werk en de materiaalkosten per m2 zijn lager. Remmers beits beschermt naaldhout tegen vocht, UV straling, schimmels, wespenaantasting en algen. Op een gegeven moment verweert de beschermlaag. U kunt het te behandelen oppervlakte dan schoonmaken en zonder schuren opnieuw beitsen. Zet alstijd eerst een proef op zodat het effect duidelijk is op de betreffende houten ondergrond.

Voordelen Remmers HK Lazuur 3 in 1 beits

Toepassingen Remmers beitsen

Remmers beits wordt toegepast op buitenhout dat niet in contact staat met oppervlakte of grondwater. Dit product is voor buitengebruik in bijvoorbeeld carports, dakoverstekken, gevelbetimmering, tuinhuizen, veranda's en overkappingen, palissaden, pergola's, hekwerken en schuttingen. Er zijn diverse kleurvarianten verkrijgbaar van deze beits. Een verpakking van 0,75L is goed voor circa 9 m2, 2,5L goed voor 31 m2 en 5L 62 m2. Het verbruik is 201 tot 250 ml/m2.

Remmers beits kopen

Houthandel van Gelder is een officieel verkooppunt voor Remmers beits / verf. Wij adviseren u graag over de verwerking van Remmers producten. Bel ons of stuur een e-mail voor advies!

Veelgestelde vragen Remmers beits

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de beitsen van het merk Remmers.

Kan ik hier Remmers beits kopen?

Ja, u kunt hier Remmers beits kopen. Wij verkopen onder andere zwarte Remmers beits, Remmers kleurloze beits en beits in bruintinten en grijstinten. Deze beits kunt u eenvoudig bestellen via de webshop.

Waarmee kan ik douglas hout zwart beitsen?

De beste beits voor het zwart beitsen van douglas hout is Remmers Induline GW-310 gitzwart. Deze beits is gitzwart, dringt diep door in het hout en geeft het hout een diep zwarte kleur. Tevens beschermd deze beits het hout tegen weerinvloeden, schimmels en UV-licht. Wij gebruiken deze beits ook voor het zwart beitsen van ons douglas hout. 

Wat is de beste beits voor douglas hout?

Eén van de beste beitsen voor douglas hout is Remmers beits

 

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!