Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Remmers Beits

HK Lazuur van Remmers beits is een professionele buitenbeits. Deze tuinbeits heeft een unieke 6-voudige bescherming. Veel gebruikt is bijvoorbeeld de zwarte Remmers Induline GW-310 beits. Deze beits is ideaal om douglas hout zwart te beitsen. Naast een mooie kleur beschermt beits ook tegen vocht, blauwschimmel, houtrot, UV-straling etc. Uw buitenhout gaat hierdoor langer mee in vergelijking tot onbehandeld hout. Naast de populaire zwarte Remmers beits hebben wij diverse andere kleuren op voorraad. Op zoek naar een Remmers verkooppunt? Bestel Remmers nu goedkoop en snel via Houthandelvangelder.nl.

Remmers HK Lazuur

Het grote voordeel van Remmers HK Lazuur beits is dat het een 3 in 1 beits is. Het is zowel een hout impregnering, grondering en lazuur in één beits. Grondering is dus niet nodig. Dit scheelt werk en de materiaalkosten per m2 zijn lager. Remmers beits beschermt naaldhout tegen vocht, UV straling, schimmels, wespenaantasting en algen. Op een gegeven moment verweert de beschermlaag. U kunt het te behandelen oppervlakte dan schoonmaken en zonder schuren opnieuw beitsen. Zet alstijd eerst een proef op zodat het effect duidelijk is op de betreffende houten ondergrond.

Voordelen Remmers HK Lazuur 3 in 1 beits

  • Deze beits is voor buitengebruik
  • Adem actief en vochregulerend
  • Nabehandeling zonder schuren
  • Waterwerend
  • Scheurt niet en dringt diep in het hout
  • Bevat oplosmiddelen
  • Transparant / zijdemat
  • Met ingebouwde grondering

Toepassingen Remmers beitsen

Remmers beits wordt toegepast op buitenhout dat niet in contact staat met oppervlakte of grondwater. Dit product is voor buitengebruik in bijvoorbeeld carports, dakoverstekken, gevelbetimmering, tuinhuizen, veranda's en overkappingen, palissaden, pergola's, hekwerken en schuttingen. Er zijn diverse kleurvarianten verkrijgbaar van deze beits. Een verpakking van 0,75L is goed voor circa 9 m2, 2,5L goed voor 31 m2 en 5L 62 m2. Het verbruik is 201 tot 250 ml/m2.

Remmers beits kopen

Houthandel van Gelder is een officieel verkooppunt voor Remmers beits / verf. Wij adviseren u graag over de verwerking van Remmers producten. Bel ons of stuur een e-mail voor advies!

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x