Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas raamkozijn met binnenraam en 6 vaks roedeverdeling 80x120 cm
Prijs vanaf €179,95 ( Per Stuk )
Douglas raamkozijn met binnenraam en 6 vaks roedeverdeling 80x120 cm inclusief glaslatten. Let op, een dhz set zonder glas en ijzerwaren!
Douglas Raamkozijn met glaslatten 80x120 cm
Prijs vanaf €97,95 ( Per Stuk )
Douglas raamkozijn met glaslatten 80x120 cm. Te gebruiken als raam voor een zelf te bouwen Douglas overkapping. Let op, een dhz set zonder glas!
Douglas Raamkozijn
Prijs vanaf €75,00
Douglas raamkozijn zonder glas. Te gebruiken als raam voor een zelf te bouwen overkapping.
Douglas raamkozijn met binnenraampje
Prijs vanaf €149,95
Douglas raamkozijn met binnenraam, roedeverdeling als optie. Zonder glas en glaslatten.
Prijs vanaf €391,95
Douglas uitzetraam met enkel glas voor overkappingen en buitenverblijven. Dit uitzetraam van douglashout wordt standaard geleverd met 2 soorten voorzet roedes.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €399,30
Een makkelijk te plaatsen Douglas houten klapraam voor uw buitenverblijf. Dit mooie uitzetraam is gemaakt van hoogwaardig gedroogd onbehandeld douglas hout. Het uitzetraam wordt geleverd met kozijn (1039x888mm), glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam enkel onbehandeld
Prijs vanaf €452,20
Dit openslaande raam van Trendhout is gemaakt van Douglas hout. Het glas geeft door zijn 2×6-ruits roedeverdeling een extra gezellige sfeer aan uw tuinhuis, schuur of overkapping. Het raam wordt geleverd incl. kozijn met een afmeting van 808x1480mm.
Douglas vleugelraam dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €737,20
Opzoek naar een sfeervol raam voor uw schuur of overkapping? Dit openslaand dubbele raam van Trendhout is gemaakt van Douglas hout en voorzien van vast glas heeft een 2×6-ruits roedeverdeling en wordt geleverd met een kozijn van 1515x1430mm.
Douglas vleugelraam enkel onbehandeld
Prijs vanaf €416,10
Dit openslaand raam van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en voorzien van vast glas. Dit raam wordt geleverd met een kozijn van 888x1039mm . Het raam is zowel rechts- als linksdraaiend te bestellen.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €208,95
Dit mooie vaste raam van Trendhout zorgt voor veel lichtinval in uw buitenverblijf. Het raam is gemaakt onbehandeld Douglas hout. Het raam wordt geleverd inclusief glas en voorzet roede.
Douglas vast raam onbehandeld
Prijs vanaf €251,75
Dit mooie vaste raam van Trendhout zorgt voor veel lichtinval in uw buitenverblijf. Het raam is gemaakt onbehandeld Douglas hout. Het hout zal na verloop van tijd verweren, hierdoor krijgt het raam en mooie natuurlijke look.
Douglas vleugelraam enkel wit gegrond
Prijs vanaf €581,40
Dit openslaande raam van Trendhout is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. Door zijn 2×6-ruits roedeverdeling geeft het raam een extra gezellige sfeer aan uw buitenverblijf. Het vleugelraam wordt geleverd incl. kozijn, glas en hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam enkel wit gegrond
Prijs vanaf €545,30
Dit mooie openslaande vleugelraam is van het merk Trendhout. Het raam is gemaakt van wit gegrond Douglas hout en wordt geleverd met kozijn, glas, voorzet roede en hang- en sluitwerk. Het raam is zowel links- als rechtsdraaiend te bestellen.
Douglas vast raam wit gegrond
Prijs vanaf €316,35
Dit vaste raam is gemaakt van goed gedroogd Douglas hout. Het gedroogde hout is beter uitgehard en is behandeld met speciale witte grondverf. Deze verf zorgt voor een langere levensduur. Het vaste raam wordt geleverd met glas en voorzetroede.
Douglas vast raam wit gegrond
Prijs vanaf €342,00
Dit mooie raam van Douglas hout is behandeld met een speciale witte grondverf, hierdoor heeft het hout een langere levensduur. U hoeft het vaste raam van Trendhout alleen nog in de gewenste kleur af te lakken. Inclusief glas en een voorzet roede.  
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €418,95
Dit mooie uitzetraam van Trendhout is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd douglas hout. Omdat het hout onbehandeld is zal het raam naar verloop van tijd gaan verweren, hierdoor krijgt het uitzetraam een mooie natuurlijke look.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €444,60
Zorg voor meer licht en ventilatie in uw buitenverblijf met dit mooie Douglas uitzetraam van Trendhout. Het raam is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd onbehandeld Douglas hout. De kleur van het kozijn zal in de loop van tijd vergrijzen.
Douglas panoramaraam onbehandeld
Prijs vanaf €210,90
Dit panoramaraam van Trendhout kan een mooie lichtinval en een breder uitzicht toevoegen aan uw buitenverblijf. Het raam is gemaakt van gedroogd Douglas hout. Het hout is door het drogen beter uitgehard, hierdoor heeft het hout een langere levensduur.
Douglas uitzetraam wit gegrond
Prijs vanaf €547,20
Wilt u meer licht en ventilatie toevoegen aan uw buitenverblijf? Kijk eens naar dit sfeervolle uitzetraam van Trendhout. Het raam heeft een langere levensduur, doordat het hout goed is gedroogd. Het raam is behandeld met witte grondverf.
Douglas vleugelraam dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €931,00
Dit raam van Trendhout heeft twee klapdeurtjes en een middenstijl, is gemaakt van wit gegrond Douglas hout met een sfeervolle 6 ruits roedeverdeling. Het wordt geleverd met een vast glas en een kozijn waarvan de afmeting 1515x1430mm is.
Douglas uitzetraam wit gegrond
Prijs vanaf €586,15
Dit klapraam van Trendhout geeft een klassieke look door zijn 9 ruits roedeverdeling. Het raam is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. Het bijgeleverde kozijn heeft een afmeting van 1085x1430mm. De scharnieren zitten bevestigd aan de bovenzijde.
Douglas panoramaraam wit gegrond
Prijs vanaf €317,00
Genieten van een breder uitzicht met een hoogwaardig panoramaraam in uw buitenverblijf? Dit raam is gemaakt van wit gegrond Douglas hout en is voorzien van vast glas. De afmeting van het raam is 1072mmx342mm.
Douglas uitzetraam wit gegrond
Prijs vanaf €534,85
Dit mooie uitzetraam van Trendhout is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd Douglas hout. Het raam is al in de witte grondverf gezet, u hoeft het uitzetraam alleen nog maar af te lakken in de door u gewenste kleur.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €459,80
Dit sfeervolle uitzetraam van Trendhout is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd douglas hout. Het hout is onbehandeld, waardoor het uitzetraam na verloop van tijd zal verkleuren wat een natuurlijke look geeft.

Douglas raam kopen

Douglas ramen worden veel toegepast in douglas schuren, douglas blokhutten en overkappingen. U kunt eventueel ook kiezen voor een vuren raam. Hier bieden wij een breder assortiment van aan.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x