Menu
EUR
  • Dé specialist in Douglas hout
  • Goedkoopste houthandel met eigen winkel
  • Geen minimale afname nodig en snelle levering
  • Grote voorraad in de winkel direct af te halen

Wat kunt u allemaal in ons beton tegenkomen?

BETON

Beton is een materiaal dat zeer sterk is en een lange duurzaamheid heeft. Dit wordt daarom ook steeds vaker toegepast. Beton en hout is een mooie combinatie en word bijvoorbeeld veel gebruikt in onze hout beton schuttingen. Door gebruik van bijvoorbeeld betonnen onderplaten komt het hout niet direct in contact met de grond waardoor het hout langer meegaat. We hebben een breed aanbod in betonpoeren, palen en onderplaten.

Scheurtjes

Ondanks dat beton erg sterk is kunnen er scheurtjes ontstaan in het productieproces, transport of het plaatsen. Het beton is voorzien van wapeningsstaal, waardoor deze scheurtjes geen invloed hebben op de constructie of draagkracht van het beton. Eventueel kunnen de scheurtjes weggewerkt worden door het beton te behandelen met een betoncoating.

“Afgebroken hoeken”

Het wil weleens voorkomen dat er bij het storten van het beton een steentje of zand in de hoeken van de mal terechtkomen waardoor na het drogen de scherpte van een hoek kan ontbreken of bijvoorbeeld bij de betonpalen met diamantkop het puntje mist.

Roest

Dit kan veroorzaakt worden door verschillende oorzaken. De meest voor de hand liggende oorzaak is het achterblijven van bijvoorbeeld binddraad, ook verontreinigingen zoals pyriet in het toeslagmateriaal kunnen roestplekken veroorzaken.

U kunt hiervoor (schoonmaak)azijn of zelfs cola gebruiken. Gewoon er op gieten een nacht laten liggen, daarna schrobben. Om eventueel dit proces tegen te gaan, raden wij aan om het beton te behandelen met betoncoating.

Verkleuren

Antraciet beton bevat koolstof die zorgt voor de juiste kleur. Antraciet beton zal naarmate de tijd verstrijkt verkleuren en steeds lichter worden. Om dit proces tegen te gaan, raden wij aan om het beton te behandelen met betoncoating.

Witte vlekken  

In beton zit kalk wat uit het beton kan ‘bloeden’ als het buiten geplaatst wordt. Dit zorgt vaak voor witte vlekken en strepen. Deze worden na verloop van tijd minder, omdat het kalk dan volledig uit het beton weggetrokken is. Om dit proces tegen te gaan, raden wij aan om het beton te behandelen met betoncoating.

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!