Menu
EUR

EPDM Pakket

Een EPDM pakket is een compleet samengesteld pakket met op maat gemaakte EPDM dakbedekking, EPDM lijm, een uitloop, EPDM-kit en een handleiding voor zelfinstallatie. Dit pakket biedt een gemakkelijke en snelle oplossing voor het creëren van een waterdicht dak. Met ruim voldoende lijm en kit en een Nederlandstalige handleiding, wordt het installatieproces vereenvoudigd. Optioneel kunt u accessoires zoals een aluminium daktrim of kraaltrim toevoegen voor de dakrandafwerking. Profiteer nu van onze scherpe aanbiedingen voor EPDM pakketten, inclusief snelle levering en hoogwaardige Tytane EPDM.

6 Producten
Toon:
Tytane
EPDM dakbedekking staat bekend om de snelle verwerkbaarheid en de duurzaamheid. EPDM pakket compleet voor een groot dak van 7,5 meter breed. Dit compl... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
750cm
Lengte:
Diverse lengtes
EPDM dakbedekking staat bekend om de snelle verwerkbaarheid en de duur...
€377,83 €312,26
 
  Bekijken
Tytane
EPDM dakbedekking kopen voor uw schuur of overkapping? EPDM pakket 6 meter breed. Compleet dakpakket met EPDM dakbedekking in diverse afmetingen verkr... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
600cm
Lengte:
Diverse lengtes
EPDM dakbedekking kopen voor uw schuur of overkapping? EPDM pakket 6 m...
€335,90 €277,60
 
  Bekijken
Tytane
Compleet EPDM dakpakket 4,5 meter breed. Er zijn diverse afmetingen EPDM dakbedekking pakketten van 4,5 meter breed verkrijgbaar voor EPDM daken. EPD... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
450cm
Lengte:
Diverse lengtes
Compleet EPDM dakpakket 4,5 meter breed. Er zijn diverse afmetingen EP...
€226,07 €186,83
 
  Bekijken
Tytane
Wilt u zelf EPDM dakbedekking op maat kopen en aanbrengen op uw dak? EPDM dakbedekking dakpakket 3,75 meter breed. Compleet Epdm dakpakket met alle be... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
375cm
Lengte:
Diverse lengtes
Wilt u zelf EPDM dakbedekking op maat kopen en aanbrengen op uw dak? E...
€205,10 €169,50
 
  Bekijken
Tytane
Wilt u EPDM dakbedekking zelf aanbrengen? Compleet EPDM pakket 3 meter breed met alle benodigde materialen zoals EPDM folie, lijm en kit. U kunt EPDM ... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
300cm
Lengte:
Diverse lengtes
Wilt u EPDM dakbedekking zelf aanbrengen? Compleet EPDM pakket 3 meter...
€184,13 €152,17
 
  Bekijken
Tytane
EPDM dakbedekking staat bekend om de snelle verwerkbaarheid en de duurzaamheid. EPDM pakket compleet voor een groot dak van 9 meter breed. Dit complet... Meer
EPDM folie:
1 mm
Breedte:
900cm
Lengte:
Diverse lengtes
EPDM dakbedekking staat bekend om de snelle verwerkbaarheid en de duur...
€430,03 €355,40
 
  Bekijken
Toon 1 - 6 van 6
EPDM Pakket

Wat is een EPDM pakket?

Een EPDM pakket is een samengesteld pakket met daarin EPDM dakbedekking op maat gemaakt, EPDM lijm, een uitloop, EPDM-kit en een handleiding voor het zelf leggen van een EPDM dak. Kortom een complete set voor het zelf aanleggen en plaatsen van uw EPDM dak.

Hoe kan ik een EPDM dakbedekking pakket online bestellen?

EPDM compleet pakket kopen in 3 stappen? Bij Houthandel van Gelder kunt u snel en eenvoudig een EPDM totaalpakket bestellen met EPDM dakbedekking op maat. De prijs van een EPDM pakket is zeer scherp en de uiteindelijke kosten zullen lager zijn omdat de handige doe-het-zelver EPDM dakfolie zelf kan aanbrengen op het platte dak. Desgewenst kunt u uw EPDM rubber dakbedekking pakket met isolatie bestellen. Profiteer van onze scherpe EPDM pakket aanbieding.

1. Kies de gewenste breedte en lengte EPDM dakbedekking

Selecteer eerst de door u gewenste breedtes. U kunt bij ons EPDM dakpakketten bestellen in 5 breedtes. Houd hierbij ook rekening met de opstaande rand van uw dakbedekking. Selecteer daarna de gewenste lengte EPDM dakbedekking en doe het gewenste artikel in uw winkelmandje.

2. Kies uw hemelwaterafvoer (HWA)

Ga dan door na het afrekenen van uw bestellen en geeft in het opmerkingen veld aan welk type hemelwaterafvoer uw wenst. U kunt kiezen uit een EPDM hemelwaterafvoer met een onderuitloop of zij uitloop. *Optioneel kunt u nog kiezen voor en aluminium daktrim of aluminium kraaltrim. Bekijk hier alle dakrandafwerking.

3. Afrekenen

Reken uw bestelling af. Doorgaans heeft EPDM dakbedekking op maat een levertijd van 2 werkdagen. U kunt uw EPDM pakket laten bezorgen of zelf afhalen bij onze houthandel zodra u bericht hierover hebt ontvangen.

Wat is een EPDM pakket

Een EPDM pakket is een compleet pakken met EPDM op maat inclusief lijm en kit. Een EPDM pakket een een gemakkelijke en snelle oplossing voor een waterdicht dak.

Wat zijn de voordelen van een EPDM totaalpakket?

Het bestellen van een EPDM totaalpakket kent vele voordelen bijvoorbeeld omdat het EPDM op maat van uw dak is en wij ruim voldoende lijm meeleveren.

1. EPDM op maat, dus geen onnodige knip verliezen;
2. Geen naden, u ontvangt het EPDM aan één stuk;
3. Ruim voldoende lijm en kit voor het EPDM verlijmen van op uw dak;
4. Handleiding met duidelijke Nederlandstalige uitleg;
5. Inclusief EPDM hemelwaterafvoer naar keuze

Dakrandafwerking EPDM dak met aluminium daktrim of kraaltrim?

Het EPDM pakket wordt geleverd exclusief dakrand afwerking. U kunt bij ons optioneel een aluminium daktrim of kraaltrim kopen. Ook kunt u PIR isolatieplaten bestellen voor de isolatie van uw dak die geschikt zijn voor EPDM folie.

Hoe kan ik goedkoop EPDM kopen?

Goedkoopste EPDM kopen? Kies dan voor een EPDM pakket met daarin alle materialen voor een waterdicht dak. Profiteer nu van deze EPDM pakket aanbieding. Met snelle levering en de allerbeste kwaliteit Tytane EPDM. Bekijk hier alle dakbedekkingpakketten.

Breedte EPDM
Prijs
Min Max
Sluiten
Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!