Menu
EUR

Dakbedekking

Goedkoop dakbedekking kopen voor een scherpe prijs

Goedkoop dakbedekking kopen voor de beste prijs? Kwalitatief de beste EPDM dakdekking, polycarbonaat platen, golfplaten, dakpanplaten en bitumen dakbedekking kopen zoals dakleer. Profiteer van onze scherpe dakbedekking prijzen. U kunt alle dakbedekking bestellen in onze shop. U kunt hier dakdekking kopen voor uw overkapping, veranda, tuinhuis, blokhut, schuur, carport, woning, fietsenhok, aanbouw en diverse andere constructies.

Dakbedekking kopen

Goedkope dakbedekking kopen zoals dakpanplaten, lichtdoorlatende golfplaten, EPDM dakbedekking, dakleer en polycarbonaat platen voor een scherpe prijs. Wij verkopen dakbedekking voor uw tuinhuis, overkapping, schuur, aanbouw, carport of prieel. Tevens verkopen wij diverse accessoires voor de montage van golfplaten en aluminium profielen voor polycarbonaat dakplaten.

Soorten dakbedekking

U kunt bij ons verschillende soorten dakbedekking kopen zoals dakleer, EPDM dakbedekking, dakshingles, transparante en zwarte golfplaten, dakpanplaten en polycarbonaat platen.

EPDM dakbedekking

Zelf dakbedekking aanbrengen op uw dak? Bestel hier uw EPDM dakbedekking pakket compleet voor uw platte dak. EPDM dakbedekking is ideaal voor een plat dak van een schuur of overkapping. Deze op maat gemaakte EPDM dakbedekking kunt u bij ons als compleet EDPM pakket kopen inclusief EPDM lijm, EPDM kit en hemelwaterafvoer. Deze EPDM pakketten zijn te bestellen in 3 meter, 4,5 meter, 6 meter en 7,5 meter breed en lengtes tot wel 10 meter.

Polycarbonaat platen opaal en helder

Meerwandige polycarbonaat platen zijn populair bij het bouwen van een veranda, afdak en schuur. Wij verkopen tevens bijpassende aluminium profielen voor polycarbonaat platen. Zowel verkrijgbaar als polycarbonaat plaat opaal en polycarbonaat plaat helder.

Zwarte golfplaten en lichtdoorlatende golfplaten

Golfplaten kopen? Bekijk hier onze zwarte golfplaten en onze lichtdoorlatende golfplaten. Ook verkrijgbaar zijn nokstukken, golfplaatschroeven en golfplaatbouten. Bij ons zijn tevens diverse kunststof dakpanplaten te koop in de kleur zwart en terracotta. Tevens verkopen wij golfplaat op rol.

Bitumen dakbedekking

Dakleer kopen? U kunt bij ons ook bitumen dakbedekking kopen zoals Royal dakleer met en zonder leislag en dakleer Onderlaag Royalbase. Ook voor randafwerking kunt u bij ons slagen. Wij verkopen ook aluminium daktrimmen. Voor de afwerking van tuinhuisjes en blokhutten zijn dakshingles ideaal.

Nieuwe dakbedekking over oude bitumen dakbedekking?

Dakbedekking vervangen? EPDM is op een plat dak vaak een goed alternatief voor dakleer. U kunt dan de nieuwe dakbedekking over oude bitumen dakbedekking aanbrengen op uw dak. Zorg er wel voor dat uw dak schoon is zodat de EPDM lijm goed kan hechten aan de ondergrond.

Toepassingen op daken

Uw dak waterdicht maken? Wij hebben alles voor een waterdicht dak.

Dakbedekking plat dak

Voor een plat dak kunt u bitumen dakbedekking of EPDM toepassen. Dakbedekking plat dak zelf leggen? Voor de doe het zelver is EPDM de laatste jaren sterk in opkomst. Dit omdat u deze dakbedekking kunt verlijmen op uw platte dak. Er komt dus geen brander en open vuur meer aan te pas. EPDM dakbedekking gaat ook nog eens 50 jaar mee! Kortom de beste dakbedekking voor uw platte dak is naar onze mening EPDM folie.

Dakbedekking schuur

Op zoek naar een nieuw schuurdak of de dakbedekking van uw schuur vervangen? Hier kunt u dakbedekking voor uw schuur kopen voor de beste prijs. Bij een schuur kunt u kiezen voor bitumen dakbedekking of voor EPDM dakbedekking. Het grote voordeel is dat je EPDM kunt lijmen op uw schuurdak. EPDM folie gaat langer mee dan dakleer. Hieronder vindt u een tabel met daarin de geschatte kosten per m2 EPDM of bitumen dakdekking ofwel dakleer inclusief leggen. Meer over schuur dakbedekking.

Prijs en kosten dakbedekking per m2

Benieuwd naar de prijs van nieuwe dakbedekking op uw platte dak? Lees hieronder alles over de kosten van EPDM dakbedekking en de kosten van bitumen dakbedekking. Bij het bepalen van de prijs is arbeid is een belangrijke kostencomponent bij het leggen en aanbrengen van dakbedekking. Doordat u EPDM folie zelf kunt lijmen scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Het branden van dakbedekking is alleen voorbehouden aan de vakman vanwege brandgevaar. Ook scheelt EPDM folie voor daken uiteindelijk in de prijs omdat het een lange levensuur heeft van minimaal 50 jaar. De kosten / prijs van EPDM dakdekking zijn ongeveer +- € 50,- per m2 en de kosten / prijs voor bitumen dakbedekking +- € 40,- per m2 naar gelang de grootte van uw dak en de prijs en het uurtarief welke uw dakdekker in rekening brengt. Qua materiaalkosten is EPDM dakdekking duurder, maar qua arbeid kun je besparen omdat u EPDM dakfolie zelf kunt aanbrengen op uw dak.

  Levensduur Dak bevestiging Kosten dakbedekking per m2
EPDM dakbedekking 50+ jaar Branden +- € 50,-
Bitumen dakbedekking +- 25 jaar Lijmen +- € 40,-

Dakbedekking prijs

De prijs van dakbedekking is zeer divers. Bekijk hieronder enkele voorbeelden. Zo is de prijs van bitumen dakdekking met leislag 1 meter breed, met een lengte van 7,5 meter € 55,50 per rol. Bekijk hieronder de prijs van dakbedekking zoals dakshingles, EPDM folie, bitumen dakbedekking en polycarbonaat platen.

Dakbedekking Afmeting Vanaf prijs
EPDM dakbedekking pakket 3x2m € 177,00 per stuk
Dakleer Royal gum zonder leislag 1 meter breed 7,5 meter € 55,50 per rol
Dakleer Royal gum met leislag 1 meter breed 7,5 meter € 58,00 per rol
Dakshingles recht 3 m2 € 24,00 per pak 3m²
Dakshingles beverstaart 3 m2 € 28,95 per pak 3m²
Dakshingles hexagonaal 3 m2 € 28,95 per pak 3m²
Dakpanplaat zwart 190 cm 110x190 cm € 29,70 per stuk
Polycarbonaat golfplaat 153x110 cm € 33,60 per stuk
Zwarte golfplaat 153x110 cm € 19,35 per stuk
Polycarbonaat plaat 16 mm opaal 250x98 cm € 38,00 per stuk
Polycarbonaat plaat 16 mm helder 250x98 cm € 38,00 per stuk

Tabel 1: Prijs dakdekking (voorbeeld prijzen onder voorbehoud van fouten)

Dakbedekking overkapping

Voor een overkapping met plat dak wordt meestal dakleer of EPDM dakbedekking gebruikt. Veel klanten kiezen voor een EPDM pakket omdat dit ook voor de doe-het-zelver makkelijk te verlijmen is op een dak. Bitumen dakbedekking is hier ook een optie. Voor het dakbeschot wordt vaak underlayment of OSB platen toegepast. Voor een mooier aanzicht kunnen ook vellingsdelen worden verwerkt in de dakconstructie. U kunt uw dakbedekking direct op deze vellingdelen aanbrengen.

Dakbedekking kapschuur

Een kapschuur heeft een schuin dak. Het mooiste is dan misschien wel het gebruik van dakpannen. Als alternatief kunt u bij ons ook dakpanplaten kopen in de kleuren terracotta of zwart. Soms worden ook zwarte golfplaten toegepast in een kapschuur.

Dakbedekking veranda

Bij een veranda zijn er diverse opties namelijk een veranda met plat dak of een veranda met schuin dak. Bij een veranda met plat dak kiest u net als bij een overkapping voor EPDM dakbedekking of dakleer. Voor een schuin dak woorden soms doorzichtige golfplaten gebruikt. De meeste mensen kiezen bij een veranda met schuin dak echter voor polycarbonaat kanaalplaten. Met behulp van de profielen kunt u hiermee een waterdicht veranda dak maken. Vergeet niet om de kieren dicht te plakken met tape. Ook houten veranda met glazen dak is mogelijk.

Dakbedekking prieel

Als dakbedekking voor een prieel met schuin dak worden dakshingles vaak gebruikt. U kunt dakshingles bestellen in diverse kleuren zoals zwart rood of groen. Naast rechte dakshingles kunt u ook kiezen voor dakshingles beverstaart of hexagonaal.

Dakbedekking blokhut of tuinhuisje

Op zoek naar een nieuw dak of dakbedekking van uw tuinhuis vervangen? Een blokhut of tuinhuisje kan afgewerkt worden met diverse materialen. Dakshingles en dakpanplaten zijn de meest populaire dakbedekkingen. Tegenwoordig zie je ook steeds meer dat men kant en klare dakplaten van riet toepast. Ook houten dakpannen van red cedar worden soms toegepast op tuinhuizen en blokhutten.

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!