Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €380,85
Deze mooie paneeldeur zorgt voor een mooie afwerking van uw tuinhuis of schuur. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Inclusief kozijn, glas, voorzetroeden en hang- en sluitwerk. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €646,95
Deze dubbele deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeuren worden geleverd inclusief glas, 2 types voorzetroeden en het hang- en sluitwerk. De dubbele deuren zijn te bestellen in verschillende afmetingen.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €495,95
Deze opgeklampte deur is van onbehandeld Douglas hout. De deur wordt geleverd met kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur zowel recht- als linksdraaiend verkrijgbaar. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €849,55
Deze luxe opgeklampte dubbele deuren zijn van onbehandeld Douglas hout en worden geleverd inclusief kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.096,25
Deze mooie Douglas houten opgeklampte dubbele deuren zijn nog onbehandeld. De deuren worden inclusief kozijn, glas en glaslatten geleverd. De opgeklampte deuren wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas Deur set Dicht XXL
Prijs vanaf €325,00
Op zoek naar een extra brede Douglas opgeklampte deur met kozijn? Bestel hier uw Douglas kozijn met een dichte deur. Douglas houten deur XXL om toe te passen in een een zelf te bouwen overkapping, schuur of kapschuur.
Douglas Deur set Open
Prijs vanaf €275,00
Douglas deur set open (met raam) heeft een uitsparing voor glas. Nette Douglas deur met Douglas kozijn. Deze Douglas deuren kunt u toepassen in bijvoorbeeld een zelf te bouwen schuur, overkapping of kapschuur.
Douglas dubbele deur
Prijs vanaf €575,00
Douglas dubbele deur, doe het zelf pakket. De deuren dienen in het werk afgehangen te worden in het kozijn. Deze deursets bestaan uit 2 losse deuren, één kozijn en inclusief alle hang en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €487,35
Deze opgeklampte enkele deur van Trendhout wordt geleverd met bijbehorend kozijn. De deur is van onbehandeld Douglas hout gemaakt. De opgeklampte deur bestaat uit rechtopstaande planken die  verstevigd zijn met schuine latten/klampen.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €579,50
Mooie opgeklampte enkele deur van Trendhout. Deze deur is gemaakt van rechtopstaande planken van Douglas hout met aan de achterzijde schuine "klampen" voor extra stevigheid. De deur is zowel links- als rechts draaiend verkrijgbaar.
Douglas opgeklampte deur enkel XL onbehandeld
Prijs vanaf €644,10
Met een afmeting van 1200x2100mm is deze opgeklampte enkele deur van Trendhout zeker XL te noemen. Deze robuuste deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Het kozijn van 1335x2170mm wordt meegeleverd.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €775,20
Deze opgeklampte dubbele deur van het merk Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De deur is opgebouwd met rechtopstaande planken en verstevigd met schuine latten/klampen. De opgeklampte deur wordt geleverd inclusief kozijn.
Douglas opgeklampte deur dubbel  XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.102,00
Deze opgeklampte dubbele XL deur van Trendhout is gemaakt van rechtopstaande planken verstevigd met schuine "klampen". Deze robuuste XL deur van Douglas hout geeft uw buitenverblijf een luxe uitstraling. De dubbele deur wordt geleverd incl. kozijn. 
Douglas Deur set Dicht
Prijs vanaf €275,00
Op zoek naar een goedkope douglas opgeklampte deur met kozijn? Bestel hier uw Douglas kozijn met een dichte deur. Douglas houten deur om toe te passen in een een zelf te bouwen overkapping, schuur of kapschuur.
Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €445,95
Deze paneeldeur van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeur heeft een mooie lichtinval dankzij het grote glasoppervlak. De deur wordt geleverd met een kozijn, glas, de voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €795,15
Bent u opzoek naar een sfeervolle deur voor in uw overkapping of buitenverblijf? Dan is deze mooie paneeldeur van Trendhout een goede optie. De dubbele deur is opgebouwd van onbehandelde Douglas stijl- en regelwerk en is opgevuld met panelen.
Douglas opgeklampte deur enkel XL onbehandeld
Prijs vanaf €798,00
Deze enkel opgeklampte deur van Trendhout is extra breed (XL) met een afmeting van 1200x2100mm en voor extra lichtinval heeft de deur een bovenraam. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en wordt geleverd met kozijn en glas.
Douglas paneeldeur dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €998,45
Opzoek naar een witte dubbele deur voor uw tuinhuis of schuur? Deze mooie paneeldeur van Trendhout heeft een mooie lichtinval. De deur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. Inclusief kozijn, glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €927,20
Deze opgeklampte Douglas dubbele deur met ramen van Trendhout is gemaakt van rechtopstaande planken verstevigd met schuine "klampen". Voorzien van bovenramen voor extra lichtinval in uw schuur, overkapping of tuinhuis. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel  XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.223,60
Deze robuuste dubbele XL deur van Trendhout is gemaakt van rechtopstaande planken verstevigd met schuine "klampen". De opgeklampte deur van Douglas hout voorzien van een bovenramen voor extra lichtinval in uw buitenverblijf. Inclusief kozijn en glas.
Douglas stapeldorpeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €560,50
Deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout is zowel links- als rechtsdraaiend verkrijgbaar. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en bestaat uit stijlen en dorpels. De deur heeft een lange levensduur dankzij zijn houtverbinding.
Douglas stapeldorpeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €714,40
Met deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout krijgt uw buitenverblijf een mooie luxe uitstraling. De Douglas deur is opgebouwd uit stijlen en dorpels en door deze houtverbinding heeft de deur een lange levensduur. Incl. kozijn, glas, en hang en sluitwerk
Douglas paneeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €633,65
Deze mooie witte paneeldeur van Trendhout heeft grote ramen waardoor een mooie lichtinval ontstaat. De paneeldeur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout wordt geleverd met een kozijn, glas, de voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas stapeldorpeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €927,20
Deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De stapeldorpeldeur wordt vaak gebruikt als toegangsdeur voor een buitenverblijf. De deur wordt compleet geleverd met kozijn, glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.

Vuren Deuren

Tevens kunt u bij ons een vuren deur kopen. Wij verkopen zowel dubbele en enkele deuren.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x