Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Douglas Zweeds Rabatdelen Zwart Gespoten
Prijs vanaf €15,75 ( Per €5,25 / Meter )
Zweedse rabat zwart. Geborsteld en zwart gespoten rabatdelen met Remmers GW-310. Deze zwarte rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Douglas Zweeds Rabat Zwart Gedompeld
Prijs vanaf €12,45 ( Per €4,15 / Meter )
Zweedse rabatdelen zwart gedompeld douglas hout. Douglas zweeds rabat zwart. Toepassing: zwarte schuttingplanken, zwarte gevelbekleding op schuren of tuinhout. De douglas planken zijn zwart gedompeld. Bestel douglas potdekselplanken in de kleur zwart.
Douglas Zweeds Rabat 25/11x195mm Fijnbezaagd
Prijs vanaf €9,75 ( Per €3,25 / Meter )
Zweeds rabat kopen? Douglas hout Zweeds rabatdelen 25-11x195mm. Douglas zweeds rabat wordt veel toegepast op schuren als gevelbekleding. Dit worden ook wel potdekselplanken genoemd. Douglas hout is zeer populair als tuinhout.
Grenen Dubbel Rabat 18x140mm Geïmpregneerd
Prijs vanaf €7,35
Midden-Europees grenen rabatdelen dubbel met een afmeting van 1.8x14.0. Deze dubbele rabatdelen zijn geschaafd en verkrijgbaar in de lengtes 3, 3.6 en 4 meter.
Noord-Zweeds Vuren Halfhouts Rabat 19x145mm Zwart gespoten
Prijs vanaf €11,95
Zwart gespoten (140 gr/m2) vuren halfhouts rabatdelen 19x145mm. Deze zwarte rabatdelen zijn gedroogd. De werkende breedte is 13.3cm.
Lariks Douglas Potdekselplank Smal 10/20x145m Fijnbezaagd
Prijs vanaf €7,40 ( Per €3,46 / Meter )
Lariks douglas potdekselplank onbehandeld kopen met een afmeting van 1.0-2.0 X 14.5cm. Deze lariks douglas potdekselplanken hebben een werkende breedte van 12.7cm en een lengte van 3 of 4 meter.
Lariks Douglas Potdekselplank Breed 11/22x195mm
Prijs vanaf €9,95 ( Per €4,50 / Meter )
Lariks / douglas potdekselplank onbehandeld met een afmeting van 1.1-2.2 X 19.5cm. Deze lariks douglas houten potdekselplanken hebben een werkende breedte van 17.4cm en een lengte van 3, 4 of 5 meter meter.
Noord Zweeds vuren ijsselrabat groen geïmpregneerd 11/22x195mm
Prijs vanaf €8,40
Noord Zweeds ijsselrabat groen gedompeld vuren in de afmeting 1.1/2.2x19.5. De zichtzijde is ruw en de rabatdelen zijn aan de achterkant voorzien van 2 ronden groeven. De planken zijn kunstmatig gedroogd.
Vuren Zweeds Rabat 14/28x195mm Zwart Gespoten
Prijs vanaf €11,95
Hoge kwaliteit zwart gespoten vuren Zweeds rabat 14/28x195mm. Deze rabatdelen zijn 2 keer gespoten. De werkende breedte is 18 cm.
Vuren Zweeds Rabat 11/22x195mm Zwart Gespoten
Prijs vanaf €9,95
Noord Europees vuren Zweeds rabat in de afmeting 1.1/2.2x19.5cm. De zichtzijde is ruw en de rabatdelen zijn aan de achterkant voorzien van 2 ronden groeven. De planken zijn kunstmatig gedroogd. De werkende breedte is 18 cm.

Wat is Zweeds rabat?

Zweeds rabat wordt ook wel potdekselplanken genoemd omdat men deze planken kan potdekselen. De planken lopen taps toe en hebben een sponning. Je legt bij Zweeds Rabat steeds de ene plank een stukje over de andere plank zodat wanneer het hout gaat werken er geen kieren ontstaan. De planken overkappen dus. Speciaal voor zwarte potdekselplanken leveren wij potdekselschroeven met een zwarte kop. Ook zijn onze hardhout schroeven zeer geschikt om te potdekselen.

Zweeds Rabat Zwart

Wij verkopen ook zwart gespoten douglas Zweeds rabat. Deze rabatdelen zijn te gebruiken als Zweeds rabat schutting, wandbekleding op een schuur of voor een wand van een veranda of overkapping. Deze zwart gespoten planken zijn kwalitatief het beste.

Douglas Zweeds Rabat

Wij verkopen naast zwart gespoten Zweeds rabat ook onbehandelde douglas rabatdelen. Dit douglas Zweeds rabat kunt u bij ons kopen in de afmeting 25-11x195mm met een lengte van 3, 4 of 5 meter.

Veelgestelde vragen over rabat

Hoe moet ik Zweeds rabat bevestigen?

Zweeds rabat moet op de juiste wijze bevestigd worden. Wanneer de montage niet op de juiste wijze gedaan wordt dan kunnen de rabatdelen scheuren. Daarom mag Zweedse rabat alleen geschroefd worden aan de dikke kant van de plank. De dunne kant wordt vastgehouden doormiddel van overlap met de andere rabatdelen. Door deze werkwijze kan het hout nog steeds vrij werken. 

Moet ik regelwerk toepassen?

Ja, wij adviseren een regelwerk met een hart om hart afstand van 60 cm.

Kun je hier ook douglas Zweeds rabat zwart kopen?

Ja, wij hebben de populaire afmetingen douglas Zweeds rabatdelen zwart veelal op voorraad.

Wat is het verschil tussen zwart gespoten en zwart gedompeld Zweeds rabat.

Bij Houthandel van Gelder vindt u zwart gespoten Zweeds rabat en het relatief goedkope zwart gedompeld Zweeds rabat. Zwart gespoten rabatdelen zijn geborsteld en gespoten met zwarte beits voor het beste resultaat. Door deze werkwijze wordt een goede hechting en een optimale dekking verkregen. Gedompeld hout heeft een minder goede hechting en dekking, en de houtnerf is beter zichtbaar. Bijwerken van beschadigingen kan eenvoudig met Remmers gw-310 beits. 

Hoe worden potdekselplanken toegepast?

Deze potdekselplanken worden toegepast als zwarte gevelbekleding, als wand in een overkappingen of kapschuur, in een schutting, in houten bijgebouwen en vele andere constructies. 

Welke lengtes Zweeds rabat zijn te bestellen in de shop?

Rabatdelen zijn onder andere verkrijgbaar in de lengtes 240, 300, 360, 420 en 500 cm.

Wat zijn de voordelen van Zweeds rabat?

Ten eerste ziet het er mooi uit. Door de overlap ontstaan er geen kieren en kan water makkelijk afgevoerd worden. Met de juiste kennis zijn de planken relatief eenvoudig te monteren.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x