Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Hpl plaat wit 1300x3050x6mm
Prijs vanaf €95,00
Online HPL platen kopen? Profiteer van deze actie prijs op een dubbelzijdig witte HPL plaat 1300x3050mm met een dikte van 6mm. Voor slechts €1,50- per meter zaagsnede kunnen wij uw HPL platen op maat zagen.
Prijs vanaf €106,60
Deze rift gezaagde, gevingerlaste en gelamineerde boeidelen is één van de beste in Nederland verkrijgbare samen gestelde boeidelen.
Prijs vanaf €25,00
Hpl torx schroeven voor de montage van Hpl platen. Afmeting 4,8 x 38 mm, 100 stuks inclusief bit.

Red Cedar boeidelen

Deze samengestelde Red Cedar boeiplanken zijn gelamineerd. Deze rift gezaagde en gevingerlaste boeidelen zijn één van de beste Red Cedar boeidelen op de markt. Mooi glad oppervlakte.

HPL platen

Op zoek naar onderhoudsvrije boeiboorden? HPL platen zijn ideaal voor het afwerken van een dakgoot of dakrand. Tegen een meerprijs kunnen wij HPL platen op maat zagen. Op dit moment leveren wij antraciet zwarte en witte HPL platen.

HPL platen zijn gedeeltelijk kunststof platen. Een HPL plaat bestaat uit papierpulp en fenolhars waarop een toplaag van melamine hars wordt aangebracht. Nadat dit onder zeer hoge druk wordt samengeperst ontstaat deze kunststof plaat voor buiten. De afkorting HPL staat voor High-Pressure-Laminate.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x