Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas steellook glasdeur enkel
Prijs vanaf €1.011,75
Deze mooie glazen deur is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout. De deur is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met kozijn en hang- en sluitwerk. Deze Douglas glasdeur is een echte blikvanger voor uw overkapping of tuinhuis.
Douglas glasdeur enkel steel look
Prijs vanaf €879,70
Deze luxe en exclusieve deur set van Trendhout bestaat uit een deur voorzien van enkel glas gemaakt van Douglas hout dat zwart is gespoten inclusief bijpassend hang- en sluitwerk. De afmetingen van het bijgeleverde kozijn zijn 964x2136mm .
Douglas steellook 2vaks glasdeur enkel
Prijs vanaf €1.076,35
Deze mooie luxe 2vaks glasdeur is gemaakt van Douglas hout en is afgewerkt met een stoere steellook. De deur is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met kozijn en hang- en sluitwerk. De glasdeur zowel recht- als linksdraaiend verkrijgbaar.
Douglas glasdeur enkel 2vaks  steel look
Prijs vanaf €879,70
Deze mooie 2 vaks glasdeur van Trendhout zorgt voor een prachtige lichtinval in uw buitenverblijf. Deze deur set is heel compleet. De deur wordt geleverd met kozijn, dubbelglas, voorzet roede en hang- en sluitwerk.
Douglas steellook 3vaks glasdeur enkel
Prijs vanaf €1.138,10
Deze Douglas glasdeur is afgewerkt met een stoere steellook. De deur is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk. De Douglas glasdeur geeft een luxe uitstraling aan uw overkapping of tuinhuis.
Douglas glasdeur enkel 3vaks steel look
Prijs vanaf €879,70
Deze 3 vaks glasdeur van Trendhout zorgt voor een prachtige lichtinval in uw overkapping, tuinhuis of schuur. De deur heeft een mooie steel look loft uitstraling, dankzij het zwart gespoten Douglas hout. Zowel links- als rechtsdraaiend te bestellen.
Douglas glasdeur enkel 4vaks steel look
Prijs vanaf €879,70
Deze mooie 4 vaks glasdeur van Trendhout is een echte blikvanger in de tuin. Door het grote raamoppervlak heeft u een prachtige lichtinval. De deur wordt geleverd inclusief kozijn 964x2136mm, voorzet roeden, dubbelglas en bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas steellook glasdeur dubbel
Prijs vanaf €1.914,25
Geeft uw buitenverblijf een tijdloze uitstraling met deze mooie dubbele glasdeur van Douglas hout. De dubbele glasdeuren zijn zwart gespoten en zijn voorzien van veiligheidsglas. De deur wordt geleverd met kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas glasdeur dubbel steel look
Prijs vanaf €1.374,65
Deze luxe glasdeur van Trendhout bestaat uit twee deuren voorzien van dubbelglas en is gemaakt van Douglas hout. Het hout is zwart gespoten, hierdoor krijgt het hout een luxe steel look. Inclusief kozijn, bijpassend hang- en sluitwerk en glas.
Douglas steellook 2vaks glasdeur dubbel
Prijs vanaf €2.039,65
Creëer een luxe tijdloze uitstraling met deze mooie dubbele 2vaks glasdeur van Douglas hout. De zwart gespoten dubbele deuren zijn voorzien van veiligheidsglas. De deur wordt geleverd met kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas glasdeur dubbel 2vaks steel look
Prijs vanaf €1.374,65
Deze luxe steel look 2vaks glasdeur van Trendhout bestaat uit twee deuren voorzien van dubbelglas . Het hout is zwart gespoten, hierdoor krijgt het hout een prachtige loft uitstraling. De glasdeur laat door zijn grote glasoppervlakte veel licht door.
Douglas steellook 3vaks glasdeur dubbel
Prijs vanaf €2.166,00
Deze mooie steellook 3vaks dubbele glasdeur geeft een luxe, tijdloze uitstraling aan uw buitenverblijf. De dubbele deur is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas glasdeur dubbel 3vaks steel look
Prijs vanaf €1.374,65
Deze luxe dubbele 3vaks glasdeur van Trendhout is voorzien van dubbelglas en is gemaakt van goed gedroogd Douglas hout. Het hout is zwart gespoten, hierdoor krijgt de deur een prachtige loft uitstraling. Inclusief kozijn, dubbelglas en hang- en sluitwerk
Douglas glasdeur dubbel 4vaks steel look
Prijs vanaf €1.374,65
Deze mooie dubbele 4vaks glasdeur van Trendhout is gemaakt van Douglas hout. De deur is voorzien van dubbelglas en heeft dankzij zijn grote glasoppervlakte veel lichtinval. Het hout is zwart gespoten, hierdoor krijgt de deur een steel look uitstraling.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x