Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas stapeldorpeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €508,25
Een stapeldorpeldeur bestaat uit stijlen en dorpels. De stapeldorpeldeur heeft door zijn houtverbinding een lange levensduur. De deur wordt geleverd inclusief kozijn, 2 types voorzetroeden, glas en hang- en sluitwerk.
Douglas stapeldorpeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €560,50
Deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout is zowel links- als rechtsdraaiend verkrijgbaar. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en bestaat uit stijlen en dorpels. De deur heeft een lange levensduur dankzij zijn houtverbinding.
Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €380,85
Deze mooie paneeldeur zorgt voor een mooie afwerking van uw tuinhuis of schuur. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Inclusief kozijn, glas, voorzetroeden en hang- en sluitwerk. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas paneeldeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €445,95
Deze paneeldeur van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeur heeft een mooie lichtinval dankzij het grote glasoppervlak. De deur wordt geleverd met een kozijn, glas, de voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas glasdeur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €508,25
Deze glasdeur zorgt voor een luxe afwerking van uw buitenverblijf. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De deur wordt geleverd met kozijn, voorzetroeden, glas, en hang- en sluitwerk. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €495,95
Deze opgeklampte deur is van onbehandeld Douglas hout. De deur wordt geleverd met kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur zowel recht- als linksdraaiend verkrijgbaar. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €579,50
Mooie opgeklampte enkele deur van Trendhout. Deze deur is gemaakt van rechtopstaande planken van Douglas hout met aan de achterzijde schuine "klampen" voor extra stevigheid. De deur is zowel links- als rechts draaiend verkrijgbaar.
Douglas opgeklampte deur enkel onbehandeld
Prijs vanaf €457,90
Deze mooie robuuste opgeklampte deur is geschikt voor het plaatsen in een overkapping, schuur of ander buitenverblijf. Deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en heeft een mooie rustieke / landelijke uitstraling. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur enkel XL onbehandeld
Prijs vanaf €682,10
Deze mooie enkele opgeklampte XL deur met raam is van onbehandeld Douglas hout. Plaats deze mooie XL deur met raam in uw buitenverblijf voor een landelijke uitstraling. De deur wordt geleverd met kozijn, glas en glaslatten. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur enkel XL onbehandeld
Prijs vanaf €798,00
Deze enkel opgeklampte deur van Trendhout is extra breed (XL) met een afmeting van 1200x2100mm en voor extra lichtinval heeft de deur een bovenraam. De deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en wordt geleverd met kozijn en glas.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x