Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Bevestigingsmaterialen

Bestel hier uw bevestigingsmaterialen zoals schroeven, pluggen, bouten en moeren. Ook schermsteunen, hoeken, balkdragers en paalhouders maken onderdeel uit van ons assortiment ijzerwaren.

Schroeven

Schroeven kopen tegen een scherpe prijs? Bestel hier onder andere RVS schroeven, gipsschroeven, potdekselschroeven, spaanderplaatschroeven, torx hardhoutschroeven en vlonderschroeven. Wij leveren deze schroeven in verschillende afmetingen.

Bouten en moeren

Wij verkopen bouten en moeren in vele soorten en maten. U kunt bij ons slagen voor diverse afmetingen slotbouten, houtdraadbouten, moeren, borgmoeren, houtbouten en slotbouten.

Pluggen

Pluggen kopen voor de bevestiging van schroeven en bouten. Wij leveren onder andere nylon pluggen, kozijnpluggen en hollewand pluggen.

Schermsteunen

Met een schermsteun kunt u een schutting monteren op een houten paal of betonpaal. Wij verkopen onder andere RVS schermsteunen en verzinkte schermsteunen. Tevens kunt u hier slagen voor paalhouders.

Houtlijm

Houtlijm kopen? Hier vindt u onder andere Bison constructie bruislijm en Bison Houtlijm wit. Deze lijm is te bestellen in een verpakking van 250 gram en 750 gram.

Kit

Kit wordt toegepast bij de montage van hout en bouwmaterialen en het afwerken van glas en naden in sanitaire ruimtes. Wij verkopen alle populaire kitten zoals constructie kit, montagekit, glaskit en kit voor de bevestiging van dakshingles en dakleer.

Stalen hoeken

Bestel hier hoekverbinders en stalen raamhoeken. Wij leveren onder andere versterkte en verstelbare hoekankers, dorpelhoeken en raamhoeken. 

Balkdragers

Balkdrager kopen? Bij leveren een breed assortiment balkdragers zoals een raveeldrager met strip, regeldrager en zware raveeldrager.

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x