Menu
EUR

Douglas Houten Overkapping Tuin | Houten Terrasoverkapping

Op zoek naar een voordelige houten overkapping voor je tuin of terras? Bij Houthandel van Gelder vind je diverse douglas houten opties, inclusief EPDM dakbedekking. Van standaardafmetingen tot maatwerk, ontdek onze hoogwaardige en betaalbare oplossingen.

Goedkoop een houten overkapping kopen voor uw tuin of terras. Een overkapping van douglashout is ideaal als douglas houten terrasoverkapping of vrijstaande houten carport. Douglas overkapping kopen voor uw tuin? Houthandel van Gelder stelt zelf een douglas houten overkapping, terrasoverkapping of een houten veranda bouwpakket samen wanneer u kiest voor een houten overkapping aan huis. Wij verkopen diverse afmetingen douglas houten overkappingen compleet met EPDM dakbedekking. U kunt bij ons terecht voor een douglas overkapping met de afmeting 4x4 meter, 3.5x3.5 meter, 2.8x2.8 meter, 2.8x4 meter en 3.5x5 meter. Wij hebben een prachtige douglas veranda bouwpakket te koop in vele afmetingen en kunt u bij ons douglas vlonderplanken bestellen. Ook kunt u bij ons een schuur met overkapping kopen

Let op: Dit zijn overkapping materiaalpakketten. Bij deze overkappingen van hout zijn staanders en liggers niet ingekeept. U dient het hout dus nog zelf te bewerken. Kiest u voor geschaafde balken dan zijn deze ongeveer 1 centimeter minder breed.

 

Houten overkapping kopen in je tuin?

Overkapping van hout kopen als bouwpakket? Een houten overkapping van douglas hout is een aanwinst voor uw tuin en buitenleven. Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Een overkapping van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin. Ook is een overkapping met plat dak toepasbaar als carport. Het verschil tussen het overkapping hout materiaalpakket en een standaard overkapping hout bouwpakket is dat het hout nog bewerkt moet worden. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Douglas overkapping op maat

Ben je op zoek naar een houten overkapping op maat? Wij kunnen een douglas overkapping op maat maken. Van een luxe overkapping tot een budget overkapping, alles is mogelijk. Neem voor maatwerk veranda met plat dak contact met ons op! Er is veel mogelijk. Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket.

Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin

Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen voor in de tuin open in diverse afmetingen. Van een kleine overkapping van 2,8x2,8 meter tot een ruime grote overkapping tuin van 4x4 meter. Hier kunt u een mooie veranda met plat dak kopen.

Overkapping hout

Wij leveren materiaalpakketten voor uw douglas hout overkapping. U kunt er ook voor kiezen om uw hout los te bestellen. Wij leveren alles voor uw overkapping zoals rabatdelen voor de wandbetimmering, regels, dakbeschot, EPDM dakbedekking voor het dak en een regenafvoer. Een overkapping van hout kopen voor een scherpe prijs? Kies dan voor een materiaalpakket zodat u zelf uw veranda kunt bouwen.

 

Veelgestelde vragen houten overkappingen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen met betrekking tot onze materiaalpakketten voor houten overkappingen.

❓ Wat is een materiaalpakket voor een houten overkapping?

Douglas overkapping Basic en douglas overkapping Robuust zijn materiaalpakketten voor een houten overkapping van douglas hout. Een belangrijk kenmerk van een materiaalpakket is dat u het hout nog zelf moet zagen en inkepen. Dit in tegenstelling tot een bouwpakket waar alles al op maat is gezaagd en waar staanders en liggers ingekeept zijn. Het grote voordeel is dat materiaalpakketten goedkoper zijn en dat u uw overkapping of veranda geheel naar eigen wens kunt plaatsen.

✅ Waar kan ik een houten overkapping kopen?

U kunt uw houten overkapping online bij Houthandel van Gelder kopen. Wij leveren overkappingen in diverse afmetingen. Daarbij kunt u kiezen uit een doe het zelf materiaalpakket of uit een overkapping bouwpakket die alleen gemonteerd hoeft te worden. Wanneer de gewenste afmeting van uw terrasoverkapping hier niet tussen staat dan kunnen wij in overleg materiaalpakket samenstellen voor uw offerte. 

✅ Kan ik hier een zelfbouw overkapping kopen?

Ja, wij verkopen zelfbouw overkappingen. Wanneer u kiest voor een materiaalpakket dan zijn de staanders en liggers nog niet voorbewerkt. U bent hierbij nog flexibel in de maatvoering en uitvoering van de overkapping. Dit doe het zelf zelfbouwpakket is geschikt voor handige klussers. Wij hebben ook een assortiment overkappingen die compleet gezaagd, gekantfreesd en bewerkt zijn. Dit staat bij de overkapping vermeld. Kies het overkapping zelfbouwpakket dat bij u past.

✅ Is de overkapping beschikbaar in douglas hout uitvoering?

Ja, alle overkappingen van Houthandel van Gelder zijn qua zichtwerk uitgevoerd in douglas hout.

✅ Kan ik de overkapping van douglas hout ook geschaafd kopen?

Ja, wij bieden naast de standaard fijnbezaagde uitvoering ook een geschaafde uitvoering aan. Wanneer wij het hout schaven wordt de netto afmetingen kleiner. Een douglas balk 150x150 mm zal geschaafd een afmeting van +/- 143x143mm hebben.

✅ Wat is het verschil tussen douglas overkapping Basic en douglas overkapping Robuust?

De douglas houten overkapping 'Robuust' is extra zwaar uitgevoerd. De staanders en ringbalk hebben een afmeting van 15x15 cm. Ook de schoren zijn extra zwaar uitgevoerd. Dit verklaart ook het verschil in prijs tussen de twee uitvoeringen.

✅ Wordt er dakbedekking meegeleverd met de douglas overkapping?

Ja, de prijs van deze overkapping met plat dak is inclusief een hoge kwaliteit EPDM dakbedekking pakket inclusief lijm, kit en onder uitloop. Tevens leveren wij een daktrim mee voor een nette afwerking van uw afdak!

✅ Is er een handleiding beschikbaar?

Ja, voor onze eigen materiaalpakketten is ook een handleiding beschikbaar. Deze kunt u downloaden op de product pagina. Wanneer er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd mailen.

✅ Waarom is optioneel een dakisolatiepakket mee te bestellen?

Dakisolatie voorkomt of verminderd condensvorming in het dak. Hierdoor zal er minder snel schimmelvorming plaatsvinden in het dakbeschot. Wij adviseren voor uw houten overkapping daarom het gebruik van dakisolatie.

 

 

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!