Menu
EUR

Douglas Overkapping Tuin | Houten Terrasoverkapping

Douglas overkappingen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen

Douglas overkapping kopen voor in je tuin of wil je een overkapping als carport gebruiken? Een douglas overkapping is één van de populairste overkappingen. Douglas overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zoals:

Douglas overkapping bouwpakket of materiaalpakket?

Bij een bouwpakket voor een douglas overkapping zijn alle materialen al op maat gemaakt. Bij een materiaalpakket leveren wij alle materialen voor het zelf bouwen of laten bouwen van je overkapping. Het voordeel van een materiaalpakket voor een overkapping van douglas hout is dat deze goedkoper is dan een bouwpakket. Een ander groot voordeel is dat alles nog geheel op maat en naar eigen wens afgewerkt kan worden. Je bent dus nog enigszins flexibel in de maatvoering en afwerking van je overkapping. De materiaalpakketten worden geleverd inclusief EPDM dakbedekking, dakpanplaten of polycarbonaat dak.

Verschillen tussen een douglas overkapping bouwpakket of materiaalpakket

De verschillen tussen een douglas overkapping bouwpakket of een materiaalpakket zijn:

Van standaardafmetingen tot maatwerk, ontdek onze hoogwaardige en betaalbare overkappingen voor in je tuin. Houten overkappingen zijn te bestellen als bouwpakket en als materiaalpakket.

Let op: Dit zijn overkapping materiaalpakketten. Bij deze overkappingen van hout zijn staanders en liggers niet ingekeept. U dient het hout dus nog zelf te bewerken. Kiest u voor geschaafde balken dan zijn deze ongeveer 1 centimeter minder breed.

 

Douglas overkapping in diverse afmetingen verkrijgbaar

Op zoek naar een douglas overkapping op maat? Van Gelder overkapping materiaalpakketen zijn te bestellen in diverse afmetingen. Populaire afmetingen voor een overkapping zijn:

Houten overkapping kopen in je tuin?

Overkapping van hout kopen als bouwpakket? Een houten overkapping van douglas hout is een aanwinst voor uw tuin en buitenleven. Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Een overkapping van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin. Ook is een overkapping met plat dak toepasbaar als carport. Het verschil tussen het overkapping hout materiaalpakket en een standaard overkapping hout bouwpakket is dat het hout nog bewerkt moet worden. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Douglas overkapping op maat

Ben je op zoek naar een houten overkapping op maat? Wij kunnen een douglas overkapping op maat maken. Van een luxe overkapping op maat, een poolhouse tot een budget overkapping, alles is mogelijk. Neem voor maatwerk veranda met plat dak contact met ons op! Er is veel mogelijk. Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket.

Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin

Een houten overkapping is een aanwinst voor je tuin. De tuinmeubels blijven schoon en droog en je kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder een luxe houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen voor in de tuin open in diverse afmetingen. Van een kleine overkapping van 3x3 meter tot een ruime grote overkapping tuin van 8x4 meter. Hier kun je een mooie douglas overkapping met plat dak of schuin dak kopen.

Zelf een overkapping samenstellen met ons hout

Wij leveren materiaalpakketten voor een douglas houten overkapping. Je kunt er ook voor kiezen om het hout voor een overkapping los te bestellen. Wij leveren alles voor uw overkapping zoals rabatdelen voor de wandbetimmering, regels, dakbeschot, EPDM dakbedekking voor het dak en een regenafvoer. Een overkapping van douglas hout of een eiken overkapping kopen voor een scherpe prijs? Kies dan voor een materiaalpakket zodat je zelf je overkapping kunt bouwen.

 

Veelgestelde vragen houten overkappingen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen met betrekking tot onze materiaalpakketten voor houten overkappingen.

Wat is een materiaalpakket voor een houten overkapping?

Douglas overkapping Basic en douglas overkapping Robuust zijn materiaalpakketten voor een houten overkapping van douglas hout. De robuuste overkapping is voorzien van dikke 15x15 palen. Een belangrijk kenmerk van een materiaalpakket is dat u het hout nog zelf moet zagen en inkepen. Dit in tegenstelling tot een bouwpakket waar alles al op maat is gezaagd en waar staanders en liggers ingekeept zijn. Het grote voordeel is dat materiaalpakketten goedkoper zijn en dat u uw overkapping of veranda geheel naar eigen wens kunt plaatsen.

Waar kan ik een houten overkapping kopen?

Je kunt jouw houten overkapping online bestellen. Wij leveren overkappingen in diverse afmetingen en in diverse materialen zoals douglas hout en eikenhout. Daarbij kun je kiezen uit een doe het zelf materiaalpakket of uit een overkapping bouwpakket die alleen gemonteerd hoeft te worden. Wanneer de gewenste afmeting van uw terrasoverkapping hier niet tussen staat dan kunnen wij in overleg materiaalpakket samenstellen. Vraag gerust een offerte aan. 

Kan ik hier een zelfbouw overkapping kopen?

Ja, wij verkopen zelfbouw overkappingen. Wanneer u kiest voor een materiaalpakket dan zijn de staanders en liggers nog niet voorbewerkt. Je bent hierbij nog flexibel in de maatvoering en uitvoering van de overkapping. Dit doe het zelf zelfbouwpakket is geschikt voor handige klussers. Wij hebben ook een assortiment overkappingen die compleet gezaagd, gekantfreesd en bewerkt zijn. Dit staat bij de overkapping vermeld. Kies het overkapping zelfbouwpakket dat bij jou past.

Is de overkapping beschikbaar in douglas hout uitvoering?

Ja, alle overkappingen van Houthandel van Gelder zijn qua zichtwerk uitgevoerd in douglas hout. Desgewenst kun je jou overkapping ook upgraden naar een luxe eiken overkapping of eiken kapschuur. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik de overkapping van douglas hout ook geschaafd kopen?

Ja, wij bieden naast de standaard fijnbezaagde uitvoering ook een geschaafde uitvoering aan. Wanneer wij het hout schaven wordt de netto afmetingen kleiner. Een douglas balk 150x150 mm zal geschaafd een afmeting van +/- 143x143mm hebben.

Wat is het verschil tussen douglas overkapping Basic en douglas overkapping Robuust?

De douglas houten overkapping 'Robuust' is extra zwaar uitgevoerd. De staanders en ringbalk hebben een afmeting van 15x15 cm. Ook de schoren zijn extra zwaar uitgevoerd. Dit verklaart ook het verschil in prijs tussen de twee uitvoeringen.

Wordt er dakbedekking meegeleverd met de douglas overkapping?

Ja, de prijs van deze overkapping met plat dak is inclusief een hoge kwaliteit EPDM dakbedekking pakket inclusief lijm, kit en onder uitloop. Tevens leveren wij een daktrim mee voor een nette afwerking van uw afdak!

Is er een handleiding beschikbaar voor het bouwen van een overkapping?

Ja, voor onze eigen materiaalpakketten is ook een handleiding beschikbaar. Deze kun je downloaden op de product pagina. Wanneer er desondanks nog vragen zijn, dan kun je ons altijd mailen.

Waarom is optioneel een dakisolatiepakket mee te bestellen?

Dakisolatie voorkomt of verminderd condensvorming in het dak. Hierdoor zal er minder snel schimmelvorming plaatsvinden in het dakbeschot. Wij adviseren voor een overkapping van douglas hout daarom het gebruik van dakisolatie.

 

 

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!