Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact | Door de drukte kan de bezorgtijd oplopen tot 3 weken. Bestel op tijd!

Filters

Betonpaal lichtgrijs voor 2 gladde onderplaten
Prijs vanaf €24,95 (per Stuk)
Deze lichtgrijze betonpaal met diamantkop en vellingkant is geschikt voor een hout beton schutting met 2 gladde betonnen onderplaten. Bovenop de 2 betonplaten dient u een afdekkap te plaatsen. Alleen geschikt voor gladde onderplaten.
Betonpaal antraciet voor 2 gladde onderplaten of 2 rotsmotief platen
Prijs vanaf €33,95 (per Stuk)
Deze antraciet betonpaal met diamantkop en vellingkant is geschikt voor een hout beton schutting met 2 gladde betonnen onderplaten of 2 rotsmotief platen smal. Bovenop de 2 betonplaten dient u een afdekkap te plaatsen. Alleen geschikt voor gladde onderp
Onderplaat antraciet
Prijs vanaf €17,50
Betonnen onderplaat t.b.v. betonpalen. Deze onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting. Onderplaten voorzien van 2 gladde zichtkanten en afwateringsdakje.
Onderplaat lichtgrijs
Prijs vanaf €16,95
Gladde betonnen onderplaat t.b.v. betonpalen. Deze gladde betonnen onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting. Onderplaten voorzien van 2 gladde zichtkanten en afwateringsdakje.
Prijs vanaf €29,95 (per Stuk)
Motief systeem antraciet, betonplaat H26xD4.8xL184cm mini. Met dubbel rotsmotief. Onderplaten zijn voorzien van 2 zichtkanten. Alleen geschikt voor betonpalen met artikelcode 1.53285.
Prijs vanaf €24,95 (per Stuk)
Betonnen afdekkap voor hout beton schuttingsystemen. De lengte is 180cm ofwel de breedte van een schuttingpaneel. De kleur is lichtgrijs, ook wel wit/grijs genoemd.
Prijs vanaf €24,95 (per Stuk)
Betonnen afdekkap voor hout beton schuttingsystemen. De lengte is 180cm ofwel de breedte van een schuttingpaneel. De kleur is antraciet.
Prijs vanaf €5,95
Set van 4 stuks inclusief patentboutjes. RVS bevestigingsset voor het bevestigen van uw tuinscherm aan betonpalen.
Prijs vanaf €2,95
Set van 4 stuks inclusief patentboutjes. Ten behoeve van het bevestigen van uw tuinscherm aan betonpalen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x