Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact Levering veelal binnen 5 a 7 werkdagen!

Filters

Betonpaal lichtgrijs voor 2 gladde onderplaten
Prijs vanaf €24,95 ( Per Stuk )
Deze lichtgrijze betonpaal met diamantkop en vellingkant is geschikt voor een hout beton schutting met 2 gladde betonnen onderplaten. Bovenop de 2 betonplaten dient u een afdekkap te plaatsen. Alleen geschikt voor gladde onderplaten.
Betonpaal antraciet voor 2 gladde onderplaten of 2 rotsmotief platen
Prijs vanaf €33,95 ( Per Stuk )
Deze antraciet betonpaal met diamantkop en vellingkant is geschikt voor een hout beton schutting met 2 gladde betonnen onderplaten of 2 rotsmotief platen smal. Bovenop de 2 betonplaten dient u een afdekkap te plaatsen. Alleen geschikt voor gladde onderp
Onderplaat antraciet
Prijs vanaf €18,45
Betonnen onderplaat t.b.v. betonpalen. Deze onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting. Onderplaten voorzien van 2 gladde zichtkanten en afwateringsdakje.
Onderplaat lichtgrijs
Prijs vanaf €16,95
Gladde betonnen onderplaat t.b.v. betonpalen. Deze gladde betonnen onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting. Onderplaten voorzien van 2 gladde zichtkanten en afwateringsdakje.
Prijs vanaf €29,95 ( Per Stuk )
Motief systeem antraciet, betonplaat H26xD4.8xL184cm mini. Met dubbel rotsmotief. Onderplaten zijn voorzien van 2 zichtkanten. Alleen geschikt voor betonpalen met artikelcode 1.53285.
Prijs vanaf €24,95 ( Per Stuk )
Betonnen afdekkap voor hout beton schuttingsystemen. De lengte is 180cm ofwel de breedte van een schuttingpaneel. De kleur is lichtgrijs, ook wel wit/grijs genoemd.
Prijs vanaf €24,95 ( Per Stuk )
Betonnen afdekkap voor hout beton schuttingsystemen. De lengte is 180cm ofwel de breedte van een schuttingpaneel. De kleur is antraciet.
Prijs vanaf €5,95
Set van 4 stuks inclusief patentboutjes. RVS bevestigingsset voor het bevestigen van uw tuinscherm aan betonpalen.
Prijs vanaf €2,95
Set van 4 stuks inclusief patentboutjes. Ten behoeve van het bevestigen van uw tuinscherm aan betonpalen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x