Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas paneeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €522,00
Deze mooie paneeldeur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. De deur wordt geleverd met kozijn, glas, glaslatten en hang- en sluitwerk. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas paneeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €633,65
Deze mooie witte paneeldeur van Trendhout heeft grote ramen waardoor een mooie lichtinval ontstaat. De paneeldeur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout wordt geleverd met een kozijn, glas, de voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas stapeldorpeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €926,25
De deur worden vaak gebruikt als toegangsdeur voor buitenverblijven. Hij heeft een lange levensduur door zijn sterke houtverbinding. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas stapeldorpeldeur dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €1.120,00
Opzoek naar een luxe entree voor uw terras of tuin? Met deze wit gegronde Douglas stapeldorpeldeur van Trendhout is dit mogelijk. De stapeldorpeldeur is traditioneel opgebouwd met stijlen en dorpels wat een lange levensduur garandeert.
Douglas stapeldorpeldeur enkel wit gegrond
Prijs vanaf €714,40
Met deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout krijgt uw buitenverblijf een mooie luxe uitstraling. De Douglas deur is opgebouwd uit stijlen en dorpels en door deze houtverbinding heeft de deur een lange levensduur. Incl. kozijn, glas, en hang en sluitwerk
Douglas stapeldorpeldeur enkel zwart gegrond
Prijs vanaf €926,25
Deze zwart gegronde stapeldorpeldeur van Douglas hout heeft een lange levensduur door zijn sterke houtverbinding. Met deze mooie deur geeft u uw buitenverblijf een luxe afwerking. De deur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas paneeldeur dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €910,58
Deze dubbele deur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. De deuren worden inclusief glas, glaslatten en het hang- en sluitwerk geleverd. De dubbele paneeldeuren zijn te bestellen in verschillende maten.
Douglas paneeldeur dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €998,45
Opzoek naar een witte dubbele deur voor uw tuinhuis of schuur? Deze mooie paneeldeur van Trendhout heeft een mooie lichtinval. De deur is gemaakt van wit gegrond Douglas hout. Inclusief kozijn, glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas stapeldorpeldeur dubbel wit gegrond
Prijs vanaf €1.596,00
De stapeldorpeldeur wordt veel gebruikt als toegangsdeur voor buitenverblijven. De deur heeft een lange levensduur door zijn sterke houtverbinding. De stapeldorpeldeur wordt geleverd inclusief kozijn, glas, voorzetroedes en hang- en sluitwerk. 
Douglas stapeldorpeldeur dubbel zwart gegrond
Prijs vanaf €1.596,00
Deze mooie zwart gegronde dubbele stapeldorpeldeur van Douglas hout heeft een lange levensduur door zijn sterke houtverbinding. Met deze mooie deur krijgt uw buitenverblijf een luxe landelijke afwerking.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x