Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Douglas Zweeds Rabat Zwart Gedompeld
Prijs vanaf €12,45 ( Per €4,15 / Meter )
Zweedse rabatdelen zwart gedompeld douglas hout. Douglas zweeds rabat zwart. Toepassing: zwarte schuttingplanken, zwarte gevelbekleding op schuren of tuinhout. De douglas planken zijn zwart gedompeld. Bestel douglas potdekselplanken in de kleur zwart.
Douglas Zweeds Rabatdelen Zwart Gespoten
Prijs vanaf €15,75 ( Per €5,25 / Meter )
Zweedse rabat zwart. Geborsteld en zwart gespoten rabatdelen met Remmers GW-310. Deze zwarte rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Rhombus triple profiel planken 20 x 125mm werkend zwart gespoten
Prijs vanaf €12,95 ( Per €5,20 / Meter )
Rhombus triple profiel planken dubbel zwart gespoten. Planken met triple profiel geven een dichte wand het uiterlijk van een rhombus wand. Het driedubbele profiel is in de zwart gespoten plank verwerk.
Douglas Sponningsplanken Zwart Gespoten
Prijs vanaf €16,90 ( Per €6,75 / Meter )
Sponningsplanken zwart. Geborsteld en zwart gespoten sponningsplanken met Remmers GW310. Deze zwarte sponningplanken zijn verkrijgbaar in een lengte van 2,5 meter en zijn ideaal te gebruiken als verticale wandbekleding of als dakbeschot.
Douglas Plank 16x140mm Zwart Gedompeld Scherpkantig
Prijs vanaf €10,15
Douglas plank 16x140mm fijnbezaagd zwart gedompeld. Deze kantplank / tuinplank is scherpkantig en is vers gezaagd.
Remmers Induline GW-310
Prijs vanaf €22,95
Zwarte remmers beits op waterbasis. Maak douglas hout git zwart met Remmers Induline GW-310. Ideaal voor het bijwerken van onze zwart gedompelde en gespoten douglas zweeds rabat. Meest verkochte zwarte beits!

Toepassingen

De laatste jaren is het gebruik van zwart douglas hout steeds populairder geworden. Zwarte rabatdelen worden veel toegepast als gevelbekleding in bijvoorbeeld veranda's, overkappingen, schuren en tuinhuisjes. Ook een gepotdekselde zwarte schutting van zwarte potdekselplanken is populair. De speciale beits beschermt het hout en de donkere kleur steekt mooi af tegen blank douglas hout. 

Zwart douglas hout bijwerken

U kunt zaagsneden en eventuele kleine beschadigingen bijwerken met Remmers Induline GW-310 git zwart. Deze zwarte beits op waterbasis is ideaal voor het zwart verven van douglas hout. U kunt Remmers Induline GW-310 gitzwart direct mee bestellen met uw hout.

Zwart rabat

Naast douglas zwart rabat verkopen wij ook zwart gespoten vuren rabatdelen. Bekijk hier alle zwarte rabatdelen die bij ons verkrijgbaar zijn.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x