Menu
EUR
  • Dé specialist in Douglas hout
  • Goedkoopste houthandel met eigen winkel
  • Geen minimale afname nodig en snelle levering
  • Grote voorraad in de winkel direct af te halen

Over onze Houthandel

Geschiedenis Houthandel van Gelder

Houthandel van Gelder is in 1979 ontstaan aan de Oudeweg in Hattemerbroek, net onder Zwolle. Het hoofddoel was toen bomen kappen in het bos en zelf palen draaien en teren in onze houtzagerij. Schuren maken en plaatsen kwam er al snel bij, en ook de handel in tuinhout was een feit.

Nadat het perceel te klein geworden was, zijn we in 1985 verhuisd naar de Voskuilerdijk in Hattemerbroek, waar nu het huidig bedrijf is gevestigd. In 1990 is een bouwbedrijf naast de reguliere handel gestart genaamd Fema bouw. Het bouwbedrijf heeft diverse woningen gebouwd in Wezep en omstreken. Toen de laatste werknemer in 2000 met pensioen ging zijn we gestopt met het bouwbedrijf om ons volledig te richten op de houthandel. In 2009 is een extra terrein gekocht aan de overkant van de weg. Dit om gerichter bouwmaterialen en hout in te kopen om zo de klant een gevarieerd aanbod aan te bieden.

Nu ook uw Online Houthandel!

Vandaag de dag hebben we een groot aanbod in hout en bouwmaterialen, vurenhout, goedkoop  tuinhout, lariks douglas hout, houtpellets, houten veranda's, schuttingen en schuttingplanken, groot assortiment in ijzerwaren, dakbedekking zoals EPDM dakbedekking en dakleer, blokhutten en nog veel meer. En via onze webwinkel Houthandelvangelder.nl zijn wij nu ook uw Online Houthandel!

Vanaf maart 2018 worden alle online orders verzonden vanaf ons nieuwe distributiecentrum aan de rondweg in Wezep.

Maatwerk houtbouw? Wij hebben een Eigen Werkplaats!

Houthandel van Gelder heeft een eigen machinale werkplaats waar wij u goed mee van dienst kunnen zijn. Wij kunnen alles voor u produceren en zijn gespecialiseerd in maatwerk houtbouw. Wij maken bijvoorbeeld: maatwerk kozijnen, deuren, ramen, sierlijsten, koplatten, houten veranda's op maat, schuren, bergingen, etc. U vraagt en wij maken! Onze buitendienst medewerkers plaatsen de gemaakte producten.

 

 

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!