Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Hout beton schutting pakket grijs 15-planks
Prijs vanaf €68,95 ( Per €61,90 / Meter )
Beton schutting met 15 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Grijze betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan en ontvang een aanbieding op maat!
Hout beton schutting pakket antraciet 15-planks
Prijs vanaf €79,95 ( Per €68,79 / Meter )
Hout beton schutting pakket 15-pl. Beton schutting met 15 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Antraciet betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Hout beton schutting pakket grijs 17-planks
Prijs vanaf €77,95 ( Per €85,15 / Meter )
Beton schutting met 17 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Grijze betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Hout beton schutting pakket antraciet 17-planks
Prijs vanaf €89,95 ( Per €91,95 / Meter )
Hout beton schutting pakket 17-pl. Beton schutting met 17 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Antraciet betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Hout beton schutting pakket grijs 19-planks
Prijs vanaf €70,95 ( Per Meter )
Hout beton schutting pakket 19-pl. Beton schutting met 19 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Grijze betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Hout beton schutting pakket antraciet 19-planks
Prijs vanaf €77,95 ( Per Meter )
Hout beton schutting pakket 19-pl. Beton schutting met 19 planks tuinscherm compleet met afdeklijst en bevestiging. Antraciet betonpalen. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Douglas hout Beton schutting pakket grijs 17-planks
Prijs vanaf €91,95 ( Per €81,75 / Meter )
Douglas tuinscherm 17 planks in een grijs betonpalen systeem compleet met afdeklijsten en RvS bevestigings set. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Douglas hout beton schutting pakket antraciet 17-planks
Prijs vanaf €103,95
Douglas tuinscherm 17 planks in een Antraciet betonpalen systeem compleet met afdeklijsten en RvS bevestigings set. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Douglas hout beton schutting pakket grijs 19-planks
Prijs vanaf €96,95 ( Per €98,85 / )
Douglas tuinscherm 19 planks in een grijs betonpalen systeem compleet met afdeklijsten en RvS bevestigings set. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Douglas hout beton schutting pakket antraciet 19-planks
Prijs vanaf €108,95 ( Per €96,60 / )
Douglas tuinscherm 19planks in een Antraciet betonpalen systeem compleet met afdeklijsten en RvS bevestigings set. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!
Douglas hout beton schutting pakket gecoat 19-planks
Prijs vanaf €110,05 ( Per )
Douglas tuinscherm 19-planks in een gecoat antraciet betonpalen systeem compleet met afdeklijsten en gecoate bevestiging set. De getoonde prijs is een prijsindicatie per meter, exclusief montage. Vraag een offerte aan!

Hout beton schutting aanbieding

U kunt kiezen uit lichtgrijze betonpalen + onderplaat of antraciet betonpalen + onderplaat. De lichtgrijze optie voor een hout beton schutting is goedkoper. Wij leveren 15, 17 en 19 planks hout beton schuttingen. Wanneer u een afwijkende onderplaat wilt zoals een luxe hout beton schutting met rotsmotief dan is dit tegen meerprijs mogelijk. U kunt deze hout beton schutting zelf plaatsen. Profiteer van onze scherpe hout beton schutting aanbieding en vraag uw offerte aan.

Hout beton schutting prijs per meter

Benieuwd naar de kosten van een hout beton schutting? Bekijk hier de prijs per meter voor diverse hout beton schutting systemen. Deze prijs die wij tonen is indicatief. De uiteindelijke prijs hangt af van de lengte en het aantal hoeken, deuren en eventuele trellisen. U kunt hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen. 

Hout beton schutting kopen

Bij Houthandel van Gelder kunt u goedkoop een hout beton schutting kopen. Zeer scherpe hout-betonschutting aanbieding! Liever een hout beton schutting incl. plaatsen en wilt u deze beton hout schutting laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan voor de prijs inclusief plaatsen. U kunt de montage ook zelf doen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x