Menu
EUR

Dé Specialist in Maatwerk Houtbouw

Naast de vele houtproducten voor huis en tuin kunt u bij Houthandel van Gelder ook terecht voor uw maatwerk houtbouw. U kunt door ons afwijkende schuren, kozijnen, ramen, veranda, houten poorten, douglas tuinhekken op maat, schuttingen of een douglas garage op maat laten maken, het is allemaal mogelijk in onze egen werkplaats / timmerfabriek. Populair is de maatwerk schuur met overkapping.

Plaatmateriaal en hout op maat laten zagen

Het is bij Houthandel van Gelder mogelijk om uw hout en/of plaatmateriaal op maat te laten zagen. Dit doen wij alleen (vooraf) op bestelling zodat onze werkplaats deze werkzaamheden kan inplannen. Geef de gewenste afmetingen door en wij sturen u een offerte voor de zaagkosten. Zodra u akkoord geeft, zullen wij deze werkzaamheden inplannen en geven wij u middels een e-mail of telefoontje aan dat het klaarligt in de werkplaats of verzonden kan worden.

Eigen werkplaats en buitendienst medewerkers

Op onderstaand overzicht vindt u meer informatie over de diensten en producten die we leveren. Door eigen ambacht-productie in onze timmerfabriek bieden wij veel mogelijkheden. Desgewenst kunnen onze buitendienst medewerkers uw kozijn, raamkozijn, deurkozijn, schuur, tuinhek, pergola, veranda op maat of ander maatwerk houtbouw plaatsen!

Vraag uw offerte vrijblijvend aan!

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Houthandel van Gelder staat voor u klaar!

Neem Contact met ons op voor een Offerte

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!