Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas vleugelraam steellook zwart
Prijs vanaf €700,15
Vleugelraam gemaakt van zwart gespoten Douglas hout. Het raam heeft dubbelglas, wordt geleverd met kozijn en incl. hang en sluitwerk. Het raam is zowel links- als rechts draaiend verkrijgbaar.
Douglas vleugelraam enkel steel look
Prijs vanaf €703,00
Zoekt u een luxe raam voor uw overkapping of schuur? Kijkt u dan eens naar dit openslaande raam met steel look van Trendhout. Gemaakt van zwart gespoten douglas hout en geleverd inclusief hang/sluitwerk, dubbelglas en kozijn. Een luxe en complete optie.
Douglas vleugelraam steellook 2vaks zwart
Prijs vanaf €757,15
Zwart gespoten vleugelraam van Douglas hout. Het vleugelraam wordt geleverd inclusief kozijn en hang- en sluitwerk. Het raam heeft dubbelglas en is zowel recht- als linksdraaiend te bestellen.
Douglas vleugelraam 2vaks enkel steel look
Prijs vanaf €703,00
Dit stoere vleugelraam van Trendhout is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout, hierdoor heeft het raam een prachtige "Steel look". Het raam is voorzien van dubbelglas en wordt geleverd inclusief hang/sluitwerk, voorzet roede en kozijn.
Douglas vleugelraam 3vaks enkel steel look
Prijs vanaf €703,00
Dit stoere zwart gespoten vleugelraam van Trendhout is gemaakt van Douglas hout. Het vleugelraam behandeld met een speciale verf, hierdoor heeft het raam een langere levensduur. Dit vleugelraam wordt geleverd inclusief kozijn, glas en hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam enkel steel look
Prijs vanaf €625,10
Bent u opzoek naar een compleet en luxe raam voor uw overkapping of schuur? Kijkt u dan eens naar dit openslaande raam van Trendhout met steel look. Het vleugelraam van zwart Douglas hout wordt geleverd inclusief hang/sluitwerk, dubbelglas en kozijn.
Douglas vleugelraam enkel 2vaks steel look
Prijs vanaf €625,10
Zoekt u een compleet en luxe raam voor uw buitenverblijf? Dit mooie openslaande raam van Trendhout is afgewerkt met een stoere steel look. Het raam is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout en wordt geleverd inclusief hang/sluitwerk, dubbelglas en kozijn
Douglas uitzetraam steellook zwart
Prijs vanaf €698,25
Dit mooie brede uitzetraam is gemaakt van Douglas hout. Het raam is zwart gespoten, hierdoor heeft het raam een stoere steellook. Het uitzetraam wordt geleverd met dubbelglas, kozijn, en hang- en sluitwerk.
Douglas uitzetraam 2vaks steellook zwart
Prijs vanaf €745,75
Dit mooie 2vaks uitzetraam is 1175mm breed. Het raam wordt geleverd inclusief kozijn, dubbelglas en hang- en sluitwerk. Het raam heeft een stoere steellook.
Douglas uitzetraam steellook zwart
Prijs vanaf €679,25
Dit mooie uitzetraam is gemaakt van Douglas hout. Het hout is zwart gespoten, hierdoor heeft het raam een stoere steellook. Het raam wordt geleverd met kozijn, dubbelglas en hang- en sluitwerk.
Douglas uitzetraam steel look
Prijs vanaf €666,90
Creëer een stoere look met dit uitslaande raam van Trendhout. Gemaakt van zwart gespoten Douglas hout en geleverd met dubbelglas, kozijn en hang/sluitwerk. Een luxe en complete optie voor uw buitenverblijf. Verkrijgbaar met verschillende roedes.
Douglas uitzetraam 2vaks steellook zwart
Prijs vanaf €726,75
Dit mooie uitzetraam wordt geleverd met kozijn, dubbelglas en hang- en sluitwerk. Het raam is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout, door het zwart spuiten van het hout krijgt het raam een mooie steellook.
Douglas dubbel vleugelraam steellook zwart
Prijs vanaf €1.133,35
Mooie openslaande vleugelramen van zwart gespoten Douglas hout met dubbelglas. Het raam wordt geleverd met kozijn en hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam dubbel steel look
Prijs vanaf €1.050,70
Dubbel openslaande ramen van Trendhout met een stoere "steel look" wat wil je nog meer! Dit luxe raam is gemaakt van Douglas hout is voorzien van dubbelglas, inclusief kozijn en hang- en sluitwerk. De afmeting van het kozijn is 1515x1430mm.
Douglas dubbel vleugelraam 2vaks steellook zwart
Prijs vanaf €1.230,25
Deze mooie zwart gespoten openslaande Douglas houten vleugelramen worden met kozijn geleverd en zijn voorzien van dubbelglas. Het raam wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam dubbel 2vaks steel look
Prijs vanaf €1.050,70
Dit dubbele openslaande raam van het merk Trendhout is zwart gespoten in een luxe "Steel Look". Het vleugelraam is gemaakt van Douglas hout. Het kant en klare raam wordt geleverd met kozijn, dubbelglas, voorzet roede en hang- en sluitwerk.
Douglas vleugelraam dubbel 3vaks steel look
Prijs vanaf €1.050,70
Dubbel openslaande ramen van Trendhout met een stoere "steel look" wat wil je nog meer! Dit luxe raam is gemaakt van Douglas hout is voorzien van dubbelglas, inclusief kozijn en hang- en sluitwerk. De afmeting van het kozijn is 1515x1430mm.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x