Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Douglas Zweeds Rabat 25/11x195mm Fijnbezaagd
Prijs vanaf €9,75 ( Per €3,25 / Meter )
Zweeds rabat kopen? Douglas hout Zweeds rabatdelen 25-11x195mm. Douglas zweeds rabat wordt veel toegepast op schuren als gevelbekleding. Dit worden ook wel potdekselplanken genoemd. Douglas hout is zeer populair als tuinhout.
Douglas Zweeds Rabat Zwart Gedompeld
Prijs vanaf €12,45 ( Per €4,15 / Meter )
Zweedse rabatdelen zwart gedompeld douglas hout. Douglas zweeds rabat zwart. Toepassing: zwarte schuttingplanken, zwarte gevelbekleding op schuren of tuinhout. De douglas planken zijn zwart gedompeld. Bestel douglas potdekselplanken in de kleur zwart.
Douglas Zweeds Rabatdelen Zwart Gespoten
Prijs vanaf €15,75 ( Per €5,25 / Meter )
Zweedse rabat zwart. Geborsteld en zwart gespoten rabatdelen met Remmers GW-310. Deze zwarte rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Vuren Zweeds Rabat 11/22x195mm Zwart Gespoten
Prijs vanaf €10,10
Noord Europees vuren Zweeds rabat in de afmeting 1.1/2.2x19.5cm. De zichtzijde is ruw en de rabatdelen zijn aan de achterkant voorzien van 2 ronden groeven. De planken zijn kunstmatig gedroogd. De werkende breedte is 18 cm.
Lariks Douglas Potdekselplank Smal 10/20x145m Fijnbezaagd
Prijs vanaf €10,40 ( Per €3,46 / Meter )
Lariks douglas potdekselplank onbehandeld kopen met een afmeting van 1.0-2.0 X 14.5cm. Deze lariks douglas potdekselplanken hebben een werkende breedte van 12.7cm en een lengte van 3 of 4 meter.
Lariks Douglas Potdekselplank Breed 11/22x195mm
Prijs vanaf €13,50 ( Per €4,50 / Meter )
Lariks / douglas potdekselplank onbehandeld met een afmeting van 1.1-2.2 X 19.5cm. Deze lariks douglas houten potdekselplanken hebben een werkende breedte van 17.4cm en een lengte van 3, 4 of 5 meter meter.

Douglas hout is zeer populair als tuinhout. Zweedse rabatdelen worden onder andere toegepast bij wandbetimmering van een douglas overkapping of schuur. Of maak een Zweeds rabat schutting. De zwarte rabatdelen zijn ook te gebruiken als zwarte schuttingplanken voor een zwarte douglas schutting.

Kenmerken douglas hout rabatdelen

Douglas houten rabatdelen zijn veelal vers gezaagd. Daarom moet er bij het timmeren van rabat altijd rekening gehouden worden met het feit dat het hout kan werken. In de zomer zal het hout door vochtverlies krimpen en in de winter zat het hout uitzetten. Douglas Zweeds rabat is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het wordt bijvoorbeeld toegepast in wanden van overkappingen, schuttingen of als wandbetimmering in houten schuren.

Zweeds rabat monteren

Hoe moet ik Zweeds rabat bevestigen? Schroef Zweeds rabat altijd alleen aan de dikke kant. Deze planken worden ook wel potdekselplanken genoemd. Montage geschiedt doormiddel van 'potdekselen' ofwel het over elkaar heen leggen van potdekselplanken. Lees in ons blog alles over het bevestigen van Zweeds rabat. Heeft u vragen over de montage van Zweeds rabat? Neem gerust contact met ons op voor advies.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x