Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Zwarte Dakgoot Doe-het-zelf Systeem
Prijs vanaf €28,40
Zwarte dakgoot doe-het-zelf systeem. Een mat zwarte Dakgoot met de sterkte van staal, de beschermende werking van zink en de stabiliteit van Aluminium. De beste prijs/kwaliteit verhouding!
Antraciet Dakgoot Doe-het-zelf Systeem
Prijs vanaf €28,40
Antraciet dakgoot doe-het-zelf systeem. Een mat antraciet Dakgoot met de sterkte van staal, de beschermende werking van zink en de stabiliteit van Aluminium. De beste prijs/kwaliteit verhouding!
Zinken Dakgoot look Doe-het-zelf Systeem
Prijs vanaf €28,40
Zink look dakgoot doe-het-zelf systeem. Een zinken Dakgoot met de sterkte van staal, de beschermende werking van zink en de stabiliteit van Aluminium. De beste prijs/kwaliteit verhouding!
Pvc mini bakgoot 65 mm
Prijs vanaf €15,75
Deze grijze S-lon mini bakgoot heeft een totale lengte van 4 meter en een diameter van 65 mm. Een bakgoot is een langgerekte bakvormige goot. Deze goten worden veelal gebruikt voor daken tot 20 m², denk hierbij aan overkappingen en tuinhuisjes.
Pvc mastgoot 100 mm
Prijs vanaf €17,15
Pvc mastgoot van 100 mm. Deze dakgoot word ook wel mastgoot genoemd en worden veel toegepast bij kleinere overkappingen, fietsenstallingen en blokhutten.
Pvc dakgoot 125 mm met kraal
Prijs vanaf €33,05
Pvc Dakgoot met een ronde afwerk rand. De rand van deze dakgoot zorgt voor extra stevigheid. Deze dakgoten worden ook wel kraalgoten genoemd en worden veel toegepast bij woningen, overkappingen en kap schuren.
Pvc dakgoot 150 mm met kraal
Prijs vanaf €29,15
Pvc Dakgoot van 150 mm met een ronde afwerk rand. De rand van deze dakgoot zorgt voor extra stevigheid. Deze dakgoten worden gebruikt voor daken tot 185m2.
Pvc Bakgoot 140 mm
Prijs vanaf €50,75
Een Pvc bakgoot van 140 mm en een lengte van 4 meter. Deze bakgoot is eenvoudig te monteren en wordt veelal gebruikt voor daken tot 80 m2.
Dakgoot toebehoren PVC
Prijs vanaf €11,75
Overige PVC toebehoren voor een dakgoot.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x