Menu
EUR

Betonplex

Goedkoop betonplex platen 9mm en 18mm kopen

Betonplex platen of ander plaatmateriaal kopen? Bestel zeer goedkoop plaatmateriaal voor beton bekistingen zoals betonplex platen berken of populier tegen een zeer scherpe prijs. U kunt betonplex voor diverse toepassingen gebruiken zoals beton bekisting en aanhangers. Wij verkopen betoplex in diverse diktes en afmetingen.

Betonplex op maat laten zagen

Let op: Wij kunnen betonplex op maat zagen. Wilt u betonplex platen op maat laten zagen? Maatwerk is op bestelling mogelijk. Stuur uw afmetingen op naar [email protected] en wij doen u een passende offerte. Zodra uw bestelling klaar is dan nemen wij contact met u op.
3 Producten
Toon:
Van Gelder Hout
Dit betonplex is een betonmultiplex met 120 grams donkerbruine phenolcoating. De rand van dit Betonplex 2500x1250mm is geseald. Bestel nu goedkoop bet... Meer
Dikte:
9 mm
Breedte:
125 cm
Lengte :
250 cm
Dit betonplex is een betonmultiplex met 120 grams donkerbruine phenolc...
Prijs vanaf
€35,00 €28,93
€35,00 per Stuk
 
  Bekijken
Van Gelder Hout
Dit betonplex van 18mm dik, is een betonmultiplex met 120 grams donkerbruine phenolcoating. De rand van dit Betonplex 250 x 125 cm is geseald. Bestel ... Meer
Dikte:
18 mm
Breedte:
125 cm
Lengte :
250 cm
Dit betonplex van 18mm dik, is een betonmultiplex met 120 grams donker...
Prijs vanaf
€44,50 €36,78
€47,10 per Stuk
 
  Bekijken
Van Gelder Hout
Betonplex word onder andere gebruikt als bekistingsmateriaal voor betonbekistingen. Daarnaast zijn er vele andere toepassingen. Meer
Dikte:
18 mm
Breedte:
125 cm
Lengte:
250
Betonplex word onder andere gebruikt als bekistingsmateriaal voor beto...
Prijs vanaf
€44,50 €36,78
€44,50 per Stuk
 
  Bekijken
Toon 1 - 3 van 3
Betonplex

Betonplex soorten

U kunt hier diverse soorten, afmetingen en diktes betonplex kopen. Op de markt zijn onder andere pupulieren betonplex, berken betonplex en betonplex van hardhout verkrijgbaar,

Populieren betonplex

U kunt hier Populieren betonplex kopen met een dikte van 9 mm of 18 mm. De bijna 'zwarte;  betonplex platen zijn voorzien van een donkerbruine phenolcoating.

Betonplex 9mm

Betonplex met een dikte van 9 mm. De afmeting van betonplex 9mm is 125x250cm. Deze betonplex wordt gebruikt voor bijvoorbeeld lichtere bekistingen.

Betonplex 18mm

Betonplex met een dikte van 18 mm. Het betonplex is te bestellen in de afmeting 125 x 250 cm. Dit betonplex is voorzien van een antislip laag aan de ene zijde en een gladde coating aan de andere zijde. Deze betonplex platen worden toegepast in aanhangwagens en trailers. Gaat u betonplex zagen? Gebruik altijd een randsealer om het inwerken van vocht te voorkomen.

Betonplex platen toepassingen

Betonplex wordt onder andere gebruikt voor betonbekisting. Ander toepassingen van dit  bekistingsmateriaal zijn voor betonplex zijn dierenhokken bekleding van aanhangers en (binnen) betimmering van bedrijfsauto's. U kunt bij onze houthandel ook anti slip betonplex kopen. Bekijk hier alle plaatmateriaal.

Prijs
Min Max
Sluiten
Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!