Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Blokhutten en Tuinhuisjes

Bij Houthandel van Gelder kunt u goedkoop schuren met overkapping, kapschuren, blokhutten en tuinhuisjes kopen. De relatief goedkope blokhut bouwpakket is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem. Of je blokhut nu dient als zomerhuisje met veranda voor onder andere zwoele zomeravonden of als schuur, een blokhut is ideaal! Houthandel van Gelder heeft een compleet blokhutten programma in de hout diktes 19mm, 28mm, 34mm, 40mm, 45mm, 58mm of zelfs 70mm houtdikte. Onze blokhutten worden gemaakt van top kwaliteit Zweeds vurenhout. Dit speciaal geselecteerde vurenhout wordt verwerkt tot de zogenaamde stapelbouw.

Blokhut Plaatsen

Een blokhut plaatsen gaat vrij gemakkelijk. U heeft geen speciaal gereedschap nodig en elk blokhut bouwpakket bevat een uitgebreide opbouw handleiding. Alle blokhutten worden onbehandeld geleverd. Ons advies is om de blokhut voor het monteren helemaal te behandelen. Dit geldt dus voor al het blanke hout dat u in het blokhut bouwpakket tegenkomt. Als u hiermee klaar bent kunt u beginnen met opbouwen van uw blokhut. Als de blokhut eenmaal staat is het essentieel dat u het vurenhout nog twee keer behandelt.

Fundering

Een goede blokhut fundering is belangrijk. Een blokhut moet je waterpas plaatsen en zuiver haaks zijn. Funderingsbalken zorgen ervoor dat uw blokhut geen direct contact maakt met de ondergrond. Deze balken zijn meestal gemaakt van gerecycled kunststof of hardhout en gaan lang mee.

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x