Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Actuele bezorgtijd: gemiddeld 15 werkdagen.

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Douglas Zweeds Rabat 25/11x195mm Fijnbezaagd
€2,50 Prijs vanaf €2,35 ( Per Meter )
Zweeds rabat kopen? Douglas hout Zweeds rabatdelen 25-11x195mm. Douglas zweeds rabat wordt veel toegepast op schuren als gevelbekleding. Dit worden ook wel potdekselplanken genoemd. Douglas hout is zeer populair als tuinhout.
Douglas Zweeds Rabatdelen Zwart Gespoten
Prijs vanaf €4,80 ( Per Meter )
Zweedse rabat zwart. Geborsteld en zwart gespoten rabatdelen met Remmers GW-310. Deze zwarte rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Douglas Zweeds Rabat Zwart Gedompeld
Prijs vanaf €3,00 ( Per Meter )
Zweedse rabatdelen zwart gedompeld douglas hout. Douglas zweeds rabat zwart. Toepassing: zwarte schuttingplanken, zwarte gevelbekleding op schuren of tuinhout. De douglas planken zijn zwart gedompeld. Bestel douglas potdekselplanken in de kleur zwart.
Douglas Plank 22x200mm Fijnbezaagd
Prijs vanaf €2,10 ( Per Meter )
Douglas plank fijnbezaagd met een afmeting van 22 x 200 mm. Douglas hout heeft een minimale levensduur van 10 tot wel 15 jaar. Ook voor douglas planken slaag je bij onze houthandel!
Douglas Zweeds Rabatdelen Wit Gespoten
Prijs vanaf €5,50
Zweedse rabat Wit. Geborsteld en wit gespoten rabatdelen met Remmers Gw310. Deze witte rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze witte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Douglas Zweeds Rabatdelen Grijs Gespoten
Prijs vanaf €5,25 ( Per €4,80 / Meter )
Zweedse rabat Grijs. Geborsteld en Grafiet grijs gespoten rabatdelen met Remmers GW310. Deze Grijze rabat planken zijn gespoten voor een duurzamer en mooier eindresultaat. Deze grijze potdekselplanken zijn verkrijgbaar in 3, 4 en 5 meter lengte.
Douglas Sponningsplanken Grijs Gespoten
Prijs vanaf €5,25
Sponningsplanken grijs. Geborsteld en Grafiet grijs gespoten sponningsplanken met Remmers GW310. Deze grijze sponningplanken zijn verkrijgbaar in een lengte van 2,5 meter en zijn ideaal te gebruiken als verticale wandbekleding of als dakbeschot.
Douglas Sponningsplanken Zwart Gespoten
Prijs vanaf €5,25
Sponningsplanken zwart. Geborsteld en zwart gespoten sponningsplanken met Remmers GW310. Deze zwarte sponningplanken zijn verkrijgbaar in een lengte van 2,5 meter en zijn ideaal te gebruiken als verticale wandbekleding of als dakbeschot.
Douglas Sponningsplanken wit Gespoten
Prijs vanaf €5,50
Sponningsplanken wit. Geborsteld en wit gespoten sponningsplanken met Remmers GW310. Deze witte sponningplanken zijn verkrijgbaar in een lengte van 2,5 meter en zijn ideaal te gebruiken als verticale wandbekleding of als dakbeschot.
Douglas Sponningsplanken onbehandeld
Prijs vanaf €2,75
Sponningsplanken onbehandeld. Onbehandelde sponningplanken te gebruiken als wandbekleding of als dakbeschot. Deze sponningplanken zijn verkrijgbaar in een lengte van 250 cm.

Zwarte gevelbekleding

Zwarte houten gevelbekleding kopen? U kunt hier zwart gespoten douglas Zweeds rabat kopen. Goedkoper zijn de zwart gedompelde douglas Zweeds rabatdelen.

Onderhoud en Eigenschappen Douglas Hout

Ons douglas is uit het hart gezaagd (uitgezonderd zijn onze douglas balken met de afmeting van 200x200mm). Dit zorgt voor minder scheurvorming en het douglas hout trekt nauwelijks krom. Douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. Door de vlamstructuur heeft douglashout een warme uitstraling en een mooie rode kleur.

Na verloop van tijd krijgt Douglashout een egale grijze kleur. Dt is te voorkomen door het Douglas te behandelen met beits of olie. Bij onze houthandel kunt u online diverse douglas gevelbekleding kopen. Tevens verkopen wij zwart gespoten douglas zweeds rabatdelen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x