Menu
EUR

Douglas Kapschuur

Douglas kapschuur kopen? Een houten kapschuur overkapping is ideaal

Een douglas kapschuur, Twentse kapschuur of Drentse kapschuur is ideaal als overkapping in uw tuin. Een houten kapschuur overkapping wordt vaak gecombineerd met een berging. Een gedeelte van de kapschuur is dan een schuur. Wilt u zelf een boeren kapschuur bouwen? Wij leveren een kapschuur op maat als bouwpakket. Naast een standaard model leveren wij ook een kapschuur met middenstaander of met eindstaander. Of u nu een kleine kapschuur wenst, een grote kapschuur wenst of een kapschuur op maat wilt laten maken? Wij leveren alle afmetingen kapschuren en maatwerk is zeker mogelijk!

Kapschuur overkapping bestellen als bouwpakket?

Kapschuur kopen als bouwpakket? De kapschuren van Houthandel van Gelder worden geleverd als materiaalpakket. In dit kapschuur doe het zelf (DHZ) pakket leveren wij alle materialen die benodigd zijn voor het zelf bouwen van een kapschuur. Naast hout bevat het pakket ook ijzerwaren en dakbedekking zoals dakpanplaten. Bij een materiaalpakket dient u het hout nog zelf te bewerken. Er zijn dus geen gaten voorgeboord in de balken, het hout is nog niet ingekeept en de standaard lengtes balken zijn nog niet afgekort. In de opbouwhandleiding staat een duidelijke uitleg, inclusief bouwtekening voor uw kapschuur. Wanneer u voor of tijdens het bouwen vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen houten kapschuur met dakpanplaten

Bekijk hier alle veelgestelde vragen met betrekking tot onze materiaalpakketten voor een douglas houten kapschuur.

Kan ik hier een kapschuur van douglas hout kopen?

Ja, u kunt bij ons een douglas kapschuur kopen. Houthandel van Gelder is gespecialiseerd in materiaal-pakketen. Dit pakket bevat alles voor het zelf bouwen van een mooie zelfbouw kapschuur. 

Wat kost een kapschuur?

Een standaard kapschuur kost tussen de €2000,- en de €3500. Daarbij gaan we uit dat u de kapschuur zelf plaatst en zelf het hout bewerkt.

Wat is een materiaalpakket voor een houten kapschuur?

In tegenstelling tot een kant en klaar kapschuur-bouwpakket bevat een materiaalpakket alleen de materialen voor een kapschuur. Een exacte lijst van bouwmaterialen staat bij de betreffende kapschuur vermeld. De producten in de categorieën douglas kapschuur met middenstaander, douglas overkapping met puntdak en douglas kapschuur met eindstaander zijn voorbeelden van materiaalpakketten. Een materiaalpakket is dus een DHZ (doe het zelf) pakket. Alle materialen dienen nog zelf bewerkt te worden. Alles moet op maat gezaagd worden, staanders en liggers moeten ingekeept worden en gaten moeten voorgeboord worden. Voor de handige klusser is dit het meest goedkope kapschuur bouwpakket.

Kan ik mijn kapschuur zelf plaatsen?

Een zelfbouw kapschuur is relatief makkelijk zelf te plaatsen. Wij leveren een zelfbouwpakket inclusief alle materialen en een opbouwhandleiding inclusief bouwtekeningen. Een handige klusser kan daarmee zeker zelf een kapschuur plaatsen. 

Kan ik ook een kapschuur op maat kopen?

Onze kapschuren zijn te bestellen in een groot aantal afmetingen. Wanneer de gewenste afmeting hier niet tussen staat, dan kunnen wij in overleg materiaalpakket samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. 

Is de kapschuur beschikbaar in Douglas hout uitvoering?

Ja, de douglas houten kapschuren van Houthandel van Gelder zijn qua zichtwerk uitgevoerd in douglas hout. Heeft u andere wensen, zoals een eiken kapschuur? Wij doen u graag een voorstel!

Kan ik de kapschuur van geschaafd douglas hout kopen?

Ja, wij bieden naast de standaard fijnbezaagde uitvoering, ook een geschaafde uitvoering aan. Wanneer wij het hout schaven wordt de netto afmetingen kleiner. Een douglas balk 150x150 mm zal geschaafd een afmeting van +/- 143x143mm hebben.

Wat is het verschil tussen een douglas overkapping met puntdak en een douglas kapschuur?

Een douglas overkapping met puntdak is een overkapping met stalen dakpanplaten. Beide dakhelften hebben dan dezelfde lengte. Een douglas kapschuur is een kapschuur met dakpanplaten waarbij één zijde een korte kant heeft en de andere zijden een lange kant die verder doorloopt naar de grond, de achterwand van een kapschuur is vaak een stuk lager als de voorkant.

Wordt er dakbedekking meegeleverd met de douglas kapschuur?

Ja, deze douglas kapschuur wordt geleverd met zwarte dakpanplaten of terracotta rode dakpanplaten. Ook wordt er folie voor dakpanplaten meegeleverd, evenals dakpanplaat schroeven, vuren tengels en vuren panlatten. 

Is er een handleiding of kapschuur-bouwtekening beschikbaar?

Ja, voor onze eigen materiaalpakketten is ook een handleiding beschikbaar. Deze kunt u downloaden op de product pagina. Deze handleiding hebben wij voorzien van bouwtekeningen. Wanneer er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd mailen.

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!