Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen kopen? Bij onze houthandel kunt u naast hout ook goedkoop bouwmaterialen bestellen zoals beton lateien, kalkzandsteen, gipsplaten, schroeven, plaatmaterialen, dakgoten, isolatiematerialen, cement en cellenbeton. Profiteer van scherpe prijzen op bouwmaterialen en timmerhout. Tevens verkopen wij een breed assortiment ijzerwaren en verf.

Bouwmaterialen kopen

Hier kunt u hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen kopen. Staat een gewenst artikel niet in onze webwinkel vermeld? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Dakbedekking

Hier kun uw diverse dakbedekking kopen zoals EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking (dakleer), dakshingles, dakpanplaten, golfplaten, polycarbonaat platen en daktrimmen. De laatste jaren is EPDM steeds meer in opkomst. Het grote voordeel van EPDM is dat dit materiaal verlijmd kan worden. IN tegenstelling tot dakleer komt er dus geen vuur aan te pas. Hierdoor is EPDM dakbedekking voor de doe-het-zelver de ideale dakbedekking. 

Dakpanplaten worden veel toegepast op een kapschuur, blokhut, schuur met zadeldak of overkapping. Dakshingles zijn de ideale dakbedekking voor uw tuinhuis of blokhut. 

Deurkozijnen, raamkozijnen en deuren

Hier kunt u diverse deuren, dorpels en deurkozijnen kopen. In onze werkplaats kunnen wij ook een houten kozijn op maat maken. Voor uw schuur leveren wij diverse douglas deuren. Deze zijn ook leverbaar als complete set inclusief kozijn. Voor binnenshuis kun u hier een stompe deur met honingraatvulling kopen

Stenen

Gaat u zelf bouwen? Wij leveren diverse formaten stenen en kalkzandsteen zoals metselblokken, vellingblokken, Amstelformaat en Maasformaat stenen. Ook cellenbeton behoort tot ons vaste assortiment. Ook alle bijbehorende kalkzandsteenlijm, cellenbeton lijm, metsel mortel en metselcement kunt u directe mee bestellen.

Isolatiemateriaal

Gaat u uw huis of schuur isoleren? Wij leveren een breed assortiment steenwol, glaswol en PIR isolatieplaten. Een grote voordeel van PIR dakplaten is dat deze met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde hebben.

Dakgoten

Hier kunt u diverse ronde dakgoten kopen. Het meest voordelig is een kunststoof dakgoot. Iets luxer zijn de aluminium dakgoten. Voor een echte luxe uitstraling kiest u voor een zinken dakgoot. Naast dakgoten kun u hier ook alle bijbehorende dakgootaccessoires kopen zoals eindstukken, dakgootbeugels, hemelwaterafvoeren en eindstukken.

Bezorgen

Wij bezorgen in Nederland, België en de Duitse grensregio. Lees hier alles over onze bezorging

 

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x