Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas steellook schuifdeur enkel
Prijs vanaf €1.600,75
Deze mooie steellook schuifdeur van Douglas hout is een blikvanger in elke buitenverblijf. De deur is zwart gespoten en is voorzien veiligheidsglas. De deur wordt geleverd met hang- en sluitwerk.
Douglas steellook schuifdeur 2vaks enkel
Prijs vanaf €1.672,00
Deze stoere zwart gespoten steellook 2vaks schuifdeur van Douglas hout, geeft een luxe uitstraling aan elke buitenverblijf. De deur is voorzien veiligheidsglas en wordt geleverd met hang- en sluitwerk.
Douglas steellook schuifdeur 3vaks enkel
Prijs vanaf €1.746,10
Geef uw buitenverblijf een luxe uitstraling met deze stoere 3vaks schuifdeur van Douglas hout in Steellook zwart. De deur wordt geleverd met veiligheidsglas en hang- en sluitwerk.
Douglas steellook schuifdeur dubbel
Prijs vanaf €3.073,25
Geeft uw buitenverblijf een luxe uitstraling met deze mooie dubbele schuifdeur van Douglas hout. De dubbele schuifdeuren zijn zwart gespoten en zijn voorzien van veiligheidsglas. De deur wordt geleverd met bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas steellook schuifdeur 2vaks dubbel
Prijs vanaf €3.215,75
Met deze mooie dubbele schuifdeur van Douglas hout krijgt uw buitenverblijf een tijdloze uitstraling. De dubbele schuifdeuren hebben een Steellook en zijn voorzien van veiligheidsglas. De deur wordt geleverd met hang- en sluitwerk.
Douglas steellook schuifdeur 3vaks dubbel
Prijs vanaf €3.358,25
Met deze stoere zwart gespoten dubbele schuifdeur van Douglas hout krijgt uw buitenverblijf een moderne uitstraling. De dubbele schuifdeuren zijn voorzien van veiligheidsglas en deur wordt geleverd met bijpassend hang- en sluitwerk.
Douglas schuifdeur dubbel 2vaks steel look
Prijs vanaf €1.283,45
Met deze dubbele deuren van Trendhout krijgt uw buitenverblijf een luxe uitstraling. De Douglas schuifdeur is zwart gespoten, hierdoor krijgt de deur een mooie "Steel look". De deur heeft een lange levensduur, doordat het hout eerst goed gedroogd is.
Douglas schuifdeur enkel 2vaks steel look
Prijs vanaf €657,40
Opzoek naar een stoere schuifdeur voor uw overkapping of schuur? Deze mooie "Steel look" schuifdeur van Trendhout is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout. De schuifdeur heeft een afmeting van 890x2060mm en is voorzien van dubbelglas.
Douglas schuifdeur dubbel 3vaks steel look
Prijs vanaf €1.283,45
Deze dubbele schuifdeur van Trendhout is een echte blikvanger. De zwart gespoten Douglas houten schuifdeur heeft een "steel look". Het hout is eerst goed gedroogd, hierdoor heeft het hout een langere levensduur. De schuifdeur is voorzien van dubbel glas.
Douglas schuifdeur enkel 3vaks steel look
Prijs vanaf €657,40
Deze mooie "Steel look" schuifdeur van Trendhout is 890x2060mm. De deur is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout en dankzij de speciale verf heeft de schuifdeur een langere levensduur. De deur is voorzien van dubbelglas. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas schuifdeur dubbel 4vaks steel look
Prijs vanaf €1.283,45
Deze mooie dubbele deuren van Trendhout geven uw buitenverblijf een moderne uitstraling. De Douglas schuifdeuren zijn zwart gespoten in een mooie "Steel look". De deur wordt geleverd met dubbel glas.
Douglas schuifdeur enkel 4vaks steel look
Prijs vanaf €657,40
Opzoek naar een luxe schuifdeur voor uw overkapping of schuur? Deze stoere "Steel look" schuifdeur van Trendhout is gemaakt van zwart gespoten Douglas hout. Deze mooie schuifdeur heeft een afmeting van 890x2060mm en is voorzien van dubbelglas.
Douglas schuifdeur enkel steel look
Prijs vanaf €657,40
Geef een stoere en luxe uitstraling aan je schuur of overkapping met deze steel look schuifdeur van Trendhout. De glasdeur is gemaakt van Douglas hout. De deur is voorzien van dubbel glas en hang- en schuifdeur systeem kan worden bijbesteld.
Douglas schuifdeur dubbel steel look
Prijs vanaf €1.283,45
Geef uw buitenverblijf een luxe moderne uitstraling met deze dubbel schuifdeuren van Trendhout. De dubbele schuifdeur is gemaakt van goed gedroogd Douglas hout. Het hout is zwart gespoten met speciale verf, hierdoor krijgt de deur een mooie "Steel look".
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x