Menu
EUR
  • Dé specialist in Douglas hout
  • Goedkoopste houthandel met eigen winkel
  • Geen minimale afname nodig en snelle levering
  • Grote voorraad in de winkel direct af te halen

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling, betrouwbaarheid en de actualiteit van deze sites, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig, niet tijdig c.q. onjuist is. Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op de pagina’s van sites zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van Houthandel van Gelder. Gebruiker mag de inhoud van houthandelvangelder.nl slechts voor eigen gebruik raadplegen en gebruiken. Wij kunnen er niet voor instaan dat de gepubliceerde informatie geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Hout is een werkende grondstof. De op deze website vermelde afmetingen zijn circa maten.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, problemen e.d., van welke aard dan ook, die voortvloeien uit of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van sites of met de tijdelijke onmogelijkheid om de sites te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, problemen e.d. die het gevolg zijn van het gebruik van informatie die door middel van houthandel van Gelder sites verkregen is. Alle informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen die zonder enige kennisgeving kunnen worden aangebracht. Met het oog hierop wordt de gebruiker/lezer altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via houthandel van Gelder verkregen informatie.

Wijzigingen Houthandel van Gelder B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Check daarom regelmatig de disclaimer.

© Houthandel van Gelder 2014

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!