Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Gipsplaten ronde kant 9,5 mm
Prijs vanaf €4,99
Gipsplaat met ronde langskanten verkrijgbaar in diverse afmetingen en ene breedte van 600mm. Deze gipsplaten met ronde kant zijn online te bestellen in onze webwinkel
Gipsplaten wandgips 12,5mm
€6,00 Prijs vanaf €5,05
Gipsplaat met afgeschuinde langskanten voor wanden en plafonds. Deze wand gipsplaten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en online te bestellen
Vochtwerende geimpregneerde gipsplaten 12,5mm
Prijs vanaf €9,35
Waterbestendige / vochtwerende gipsplaat 12,5mm geschikt voor vochtige ruimtes. Waterbestendige gipsplaten met afgeschuinde langskanten.
Gipsplaat met 4 schuine kanten 12,5mm
Prijs vanaf €8,65
Gipsplaat met 4 zijden een afgeschuinde kant. Deze gipsplaat 4-ak zorgt voor een perfecte onderlinge aansluiting, met naadloos weggewerkte plaatvoegen. Nu online te bestellen in onze webwinkel.
Stuc gipsplaat
Prijs vanaf €2,75
Stucplaten zijn gipsplaten met ronde kanten als ondergrond voor pleisterwerk. Deze stuc plaat is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van stucwerk op plafonds.
Gipsschroeven
Prijs vanaf €3,10
Gipsschroeven 3,5x35 met een fijne draad voor het bevestigen van gipsplaten. Verpakt per 200 stuks of 1000 stuks. Scherpe prijs! U kunt bij ons naast gipsschroeven ook gipsplaten kopen.
Wapenings gaasband zelfklevend 90 meter
Prijs vanaf €7,80
Wapeningsgaasband voor het wapenen van naden tussen wand gipsplaten of gipsplaten met 4 afgeschuinde kanten. Voorkomt scheurvorming en is snel en gemakkelijk te monteren.
Voegmiddel Filler B45
Prijs vanaf €18,95
Een voegmiddel in poedervorm geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipskartonplaten. Na mening met water vormt het een eenvoudig verwerkbare hechtende massa.
Hoekbeschermer metaal 250 cm
Prijs vanaf €3,50
Metalen hoekbeschermers worden toegepast voor het afwerken van uitwendige hoeken.
Prijs vanaf €20,30
Fermacell Estrich vloerelement.
Prijs vanaf €14,80
Fermacell gipsvezelplaat geperst uit een homogeen mengsel van 80% gips en 20% cellulosevezels.

Vochtwerende Gipsplaten

In vochtige ruimtes kunt u geïmpregneerde vochtwerende gipsplaten toepassen. Deze waterbestendige gipsplaat kunt u bij ons bestellen in diverse afmetingen. Ideaal voor badkamers, keukens, douches en ander ruimtes met een tijdelijk hogere luchtvochtigheid.

Wandgips

Wandgips is toepasbaar bij het monteren van scheidingswanden en plafonds. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een extra kamer wilt maken op een zolder of een wand strak wilt afwerken. Wandgips platen zijn makkelijk verwerkbaar en op maat te maken.

Plafond Gipsplaat

Voor plafonds zijn de meeste gipsplaten wel geschikt. Let er bij natte ruimtes op dat u wel een vochtwerende gipsplaat toepast. Bij onze gipsplaten staat vermeld of ze geschikt zijn voor plafonds.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x