Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Prijs vanaf €4,15
Rolschuif Rolschuif voor het vastzetten van schuurdeuren of schuttingdeuren.
Prijs vanaf €2,55
Plaat grendel Voor het vastzetten van bijvoorbeeld schuurdeuren of schuttingdeuren.
Staartgrendel
Prijs vanaf €8,85
Met deze staartgrendel vergrendel je makkelijk schuurdeuren, garagedeuren en schuttingdeuren. De staartgrendel wordt bevestigd aan de bovenkant van de deur en de bovenlat, hierdoor kan de deur niet open waaien. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
Prijs vanaf €5,10
Vlakke rolschuif. Dit artikel is geel verzinkt.
Prijs vanaf €2,00
Lichte schuif vlak verzinkt.
Plaatgrendel zwart gecoat
Prijs vanaf €9,25
Sluit uw poort of hekwerk snel en goed af met deze zwarte plaatgrendel. De plaatgrendel is geschikt voor links- als rechts draaiende hekken. Met deze plaatgrendel kunt u de poort of hekwerk aan 1 zijde afsluiten.
Staartgrendel zwart
Prijs vanaf €11,25
Vergrendel makkelijk uw dubbele schuurdeuren, garagedeuren en schuttingdeuren met deze staartgrendel. De staartgrendel is zwart gepoedercoat.
Prijs vanaf €3,95
Poortschuif
Prijs vanaf €1,65
Profielschuif vlak
Overslaggrendel diverse kleuren
Prijs vanaf €14,40
De overslaggrendel heeft een lengte van 450mm en is geschikt voor grotere hekpoorten en tuindeuren. De platen zijn 185x73x2,5mm. De overslaggrendel is verzinkt en verkrijgbaar in geel, blank en zwart.
Heksluiting met sluitpin zwart/blank
Prijs vanaf €5,90
Deze heksluiting is geschikt voor montage op tuinhekken. Deze heksluiting is minder geschikt voor hogere tuindeuren, omdat deze sluiting vanaf 1 zijde te openen is. Als de sluitpin in het slot valt, wordt automatisch het hek gesloten.
Hangslotgrendel
Prijs vanaf €9,55
Deze hangslotgrendel is geschikt voor het vergrendelen van poort of hekwerk. Gebruik de hangslotgrendel samen met een hangslot voor extra beveiliging.
Schuifgrendel zwart
Prijs vanaf €10,30
Een schuifgrendel is een goede manier om je tuinpoort of tuinhek mee af te sluiten. De poortgrendel is gemaakt van verzinkt staal die daarna zwart gepoedercoat is.
Deurhaak zwart
Prijs vanaf €10,90
Gebruik deze deurhaak om de deur op een kier te zetten. De deurhaak kan ook gebruikt worden om de deur in een openstaande stand vast te zetten om dichtwaaien te voorkomen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x