Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Prijs vanaf €1.619,00
Doe-het-zelf douglas carport plat dak van onbehandeld lariks douglas hout. Carport Lemmer heeft een afmeting van B450xD600cm. Bestel nu dit carport bouwpakket van douglas hout online.
Prijs vanaf €1.279,00
Doe-het-zelf douglas carport met plat dak. Deze carport heeft een afmeting van B350xD500cm. De carport van onbehandeld lariks / douglas hout wordt als carport bouwpakket geleverd. (u zaagt alles zelf op maat)
Prijs vanaf €4.999,00
Ruime berging met aangebouwde overkapping. Ook te gebruiken als carport.
Prijs vanaf €619,95
Enkele carport / aanbouw carport 3x5m van geïmpregneerd grenen. Als dakbedekking worden lichtdoorlatende kunststof dakplaten toegepast.
Prijs vanaf €1.119,00
Dubbele carport van geïmpregneerd grenen met een afmeting van 600x500cm. Te gebruiken voor 2 auto's.
Prijs vanaf €1.859,00
Geïmpregneerd grenen carport met een afmeting van 4x6 meter. De houten carport heeft een puntdak.

Carport

Houten carport kopen als zelfbouwpakket? Een zelfbouw carport aan huis of een carport aan uw garage is ideaal om uw auto te stallen. Wij leveren uw carport aan huis als bouwpakket of als materiaalpakket. Bij een materiaalpakket moet u zelf het hout bewerken en op maat zagen. Ideaal voor bijvoorbeeld een maatwerk carport.  Neem gerust contact met ons op zodat wij een prijsopgave kunnen doen voor een maatwerk carport die geheel aan uw wensen voldoet. 

Voordelen van een carport

  • Uw auto staat droog
  • U kunt droog instappen en uitstappen
  • Minder krabben in de winter
  • Uw auto staat beschermt onder eventueel groen / bomen

Wij leveren zowel carports met een plat dak en carports met een zadeldak ofwel puntdak. Bekijk ook onze ruime overkappingen die ook als carport kunnen dienen. Goedkope carports kopen? Profiteer van onze scherpe prijzen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x