Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Remmers HK lazuur Kleurloos
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Kleurloos. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Kleurloze kleur.
Remmers HK lazuur Grenen
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Grenen . Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Grenen kleur.
Remmers HK lazuur Licht eiken
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Licht eiken Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Licht eiken kleur.
Remmers HK lazuur Rustiek eiken
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Rustiek eiken Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Rustiek eiken kleur.
Remmers HK lazuur Douglas
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Douglas. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Douglas kleur.
Remmers HK lazuur Lariks
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Lariks . Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Lariks kleur.
Remmers HK lazuur Teak
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Teak Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Teak kleur.
Remmers HK lazuur Kastanje
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Kastanje. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Kastanje kleur.
Remmers HK lazuur Noten
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Noten. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Noten kleur.
Remmers HK lazuur Palissander
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Palissander Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Palissander kleur.
Remmers HK lazuur Ebben
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Ebben . Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Ebben kleur.

Remmers HK Lazuur

Het grote voordeel van Remmers HK Lazuur beits is dat het een 3 in 1 beits is. Het is zowel een hout impregnering, grondering en lazuur in één beits. Grondering is dus niet nodig. Dit scheelt werk en de materiaalkosten per m2 zijn lager. Remmers beits beschermt naaldhout tegen vocht, UV straling, schimmels, wespenaantasting en algen. Op een gegeven moment verweert de beschermlaag. U kunt het te behandelen oppervlakte dan schoonmaken en zonder schuren opnieuw beitsen. Zet altijd eerst een proef op zodat het effect duidelijk is op de betreffende houten ondergrond.

Voordelen Remmers HK Lazuur 3 in 1 beits

  • Deze beits is voor buitengebruik
  • Adem actief en vochtregulerend
  • Nabehandeling zonder schuren
  • Waterwerend
  • Scheurt niet en dringt diep in het hout
  • Bevat oplosmiddelen
  • Transparant / zijdemat
  • Met ingebouwde grondering

Toepassingen Remmers beitsen

Remmers beits wordt toegepast op buitenhout dat niet in contact staat met oppervlakte of grondwater. Dit product is voor buitengebruik in bijvoorbeeld carports, dakoverstekken, gevelbetimmering, tuinhuizen, veranda's en overkappingen, palissaden, pergola's, hekwerken en schuttingen. Er zijn diverse kleurvarianten verkrijgbaar van deze beits. Een verpakking van 0,75L is goed voor circa 9 m2, 2,5L goed voor 31 m2 en 5L 62 m2. Het verbruik is 201 tot 250 ml/m2.

Remmers beits kopen

Houthandel van Gelder is een officieel verkooppunt voor Remmers beits / verf. Wij adviseren u graag over de verwerking van Remmers producten. Bel ons of stuur een e-mail voor advies!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x