Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Polycarbonaat Plaat Opaal
Prijs vanaf €48,50
Polycarbonaat plaat opaal 16mm. Deze meerwandige opalen polycarbonaat dakplaat heeft een lengte van 2,5 tot 4 meter. Deze kunststof platen hebben aan 1 zijde een UV bescheming. Opaal / melkwit.
Polycarbonaat Plaat Helder
Prijs vanaf €48,50
Polycarbonaat plaat helder 16mm kopen? Deze meerwandige lichtdoorlatende polycarbonaat dakplaten zijn ideaal voor een veranda, luifel, schuur, overkapping of een andere toepassing. De platen hebben aan 1 zijde een UV bescherming.
Koppelprofiel / Tussenprofiel
Prijs vanaf €27,50
Koppel uw polycarbonaat dakplaten aan elkaar met dit aluminium koppelprofiel. Aluminium tussen profiel voor tussen 2 polycarbonaat kunststof dakplaten, Aluminium T profiel met rubbers en schroeven.
Zijprofiel
Prijs vanaf €37,55
Zij profiel voor bevestiging polycarbonaat dakplaten. Voor in de lengte richting van de platen aan de zijkant van het afdak. Ideaal voor de bouw van uw eigen veranda of terrasoverkapping.
Muurprofiel
Prijs vanaf €49,20
Aluminium muurprofielen voor polycarbonaat dakplaten. Een aluminium muurprofiel is ideaal voor als uw veranda / afdak schuin tegen een muur aangebouwd wordt. Een aluminium muurprofiel met rubber.
Afsluitprofielen 98 cm wit pvc
Prijs vanaf €3,60
Afsluitprofielen 98 cm wit pvc. Profielen voor de kopse kant van de polycarbonaat dakplaat. Deze eindprofielen geven uw veranda een mooie afwerking.
Prijs vanaf €10,00
Dampdichte tape voor het aftapen van de bovenzijde van polycarbonaat kanaalplaten. Dit voorkomt ongedierte in de kanalen van de polycarbonaat kanaalplaat.
Prijs vanaf €13,65
Dampopen tape voor het aftapen van de onderzijde van een polycarbonaat plaat. Dit voorkomt ongedierte in de kanalen en zorgt voor ventilatie.

Polycarbonaat Dakplaten Helder & Opaal

Wij leveren zowel lichtdoorlatende doorzichtige heldere polycarbonaat platen en matte ondoorzichtig opalen polycarbonaat platen die u online kunt bestellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere dakbedekking zoals een EDPM dakpakket, dakpanplaten en golfplaten voor bijvoorbeeld een schuur. Tevens kunt u bij ons een compleet houten veranda bouwpakket bestellen inclusief polycarbonaat verandadak of een aluminium veranda bouwpakket kopen. Profiteer van onze polycarbonaat plaat aanbiedingen die u eenvoudig via onze webwinkel kunt bestellen. Bekijk hieronder ons complete gamma aan polycarbonaat dakplaten voor uw overkapping.

Dak Pakketten Polycarbonaat

Wij verkopen ook complete polycarbonaat dak pakketten voor alleen de dakopbouw van uw veranda. U hoeft dan alleen nog maar zelf te zorgen voor een houten onderbouw.

Profielen voor Polycarbonaat Platen

Wij leveren ook diverse accessoires zoals polycarbonaat afsluitprofielen, tussenprofielen sets, muurprofielen sets en zijprofielen sets. U kunt bij ons dus zelf een compleet polycarbonaat dakpakket samenstellen met zowel polycarbonaat dakplaten, profielen en accessoires. Bestel nu online polycarbonaat platen en aluminium profielen bij Houthandel van Gelder.

Lichtdoorlatende Polycarbonaat Golfplaten

Bent u op zoek naar polycarbonaat golfplaten? Wij verkopen ook doorzichtige lichtdoorlatende golfplaten.

Verder kunt u bij ons slagen voor een EPDM pakket met daarin EPDM dakbedekking, lijm, kit en een hemelwaterafvoer.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x