Menu
EUR

Hout Beton Schuttingen

Hout beton schutting kopen voor een scherpe prijs? Profiteer van onze scherpe aanbieding op een hout beton schutting met 1 onderplaat. Ook leverbaar met 2 betonnen onderplaten glad of met rotsmotief. Bekijk hier alle mogelijkheden voor uw hout beton schutting en profiteer van onze scherpe prijzen. Eenvoudig zelf te plaatsen.

Standaard hout beton schutting met 1 onderplaat

Wij bieden een hout beton schutting met 1 onderplaat aan voor een scherpe prijs. U kunt hierbij kiezen voor antraciet of lichtgrijze betonnen schuttingpalen en onderplaat. De afmeting van het tuinscherm is 180x180cm. Vraag nu een offerte aan en profiteer van onze aantrekkelijke hout betonschutting prijzen.

Hout beton schutting met 2 gladde onderplaten

Kies voor een hout beton schutting met 2 onderplaten wanneer u een hoge betonnen onderplaat wenst. Bij dit systeem kies je 2 betonnen onderplaten met daarop een afdekkap. Naast een gladde antraciet of lichtgrijze onderplaat kunt u ook kiezen voor een motiefplaat. Bij dit systeem hebben de tuinschermen een hoogte van 150cm en een breedte van 180cm.

Hout beton schutting met 2 motief platen

Hout beton schutting met rotsmotief kopen? Naast gladde betonplaten kunt u ook een hout beton schutting met 2 motiefplaten bestellen. Echt een unieke schutting waarbij u kunt kiezen voor een betonplaat met rotmotief, een betonplaat met leisteenmotief of een betonplaat met houtmotief. Deze betonplaten zijn te bestellen in de kleuren lichtgrijs of antraciet.

Hout beton schutting met rotsmotief platen

Een luxe hout beton schutting met rotsmotief geeft een natuurlijke look aan uw tuin. Een schutting met rotsmotief platen is één van de meest populatie opties.

Hout beton schutting met leisteenmotief platen

Het leisteenmotief ziet er net iets anders uit dan de betonnen rotsmotief platen. Een hout beton schutting met steen motief is wat fijner qua motief en grover qua steen structuur.

Hout beton schutting met houtmotief platen

U kunt ook kiezen voor motiefplaten met houtmotief. Ook deze houtmotief platen hebben aan 2 kanten een zichtkant. Houtmotief platen zijn te bestellen in lichtgrijs of antraciet.

Hout beton schutting aanbieding

Ben u op zoek naar een goedkope hout beton schutting? Bekijk dan onze scherpe prijs per meter op de standaard schutting. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Er zijn diverse mogelijkheden.

Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!