Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas vleugelraam onbehandeld
Prijs vanaf €256,95
Dit mooie vleugelraam is van onbehandeld Douglas hout. Met de bijgeleverde voorzetroeden kunt u zelf kiezen hoe de indeling van het raam eruit gaat zien. Het raam wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Zowel links- als rechtsdraaiend te bestellen.
Douglas vleugelraam enkel onbehandeld
Prijs vanaf €416,10
Dit openslaand raam van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout en voorzien van vast glas. Dit raam wordt geleverd met een kozijn van 888x1039mm . Het raam is zowel rechts- als linksdraaiend te bestellen.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €244,20
Dit mooie uitzetraam van onbehandeld Douglas hout wordt geleverd met kozijn en hang- en sluitwerk. Het uitzetraam zorgt voor goede ventilatie in uw schuur of tuinhuis. Inclusief 2 types voorzetroeden.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €399,30
Een makkelijk te plaatsen Douglas houten klapraam voor uw buitenverblijf. Dit mooie uitzetraam is gemaakt van hoogwaardig gedroogd onbehandeld douglas hout. Het uitzetraam wordt geleverd met kozijn (1039x888mm), glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €459,80
Dit sfeervolle uitzetraam van Trendhout is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd douglas hout. Het hout is onbehandeld, waardoor het uitzetraam na verloop van tijd zal verkleuren wat een natuurlijke look geeft.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €418,95
Dit mooie uitzetraam van Trendhout is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd douglas hout. Omdat het hout onbehandeld is zal het raam naar verloop van tijd gaan verweren, hierdoor krijgt het uitzetraam een mooie natuurlijke look.
Douglas vleugelraam enkel onbehandeld
Prijs vanaf €452,20
Dit openslaande raam van Trendhout is gemaakt van Douglas hout. Het glas geeft door zijn 2×6-ruits roedeverdeling een extra gezellige sfeer aan uw tuinhuis, schuur of overkapping. Het raam wordt geleverd incl. kozijn met een afmeting van 808x1480mm.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €289,60
Zorg voor een goede ventilatie in uw schuur of tuinhuis met dit mooie uitzetraam van onbehandeld Douglas hout. Het uitzetraam wordt geleverd inclusief 2 types voorzetroeden, kozijn en hang- en sluitwerk.
Douglas uitzetraam onbehandeld
Prijs vanaf €444,60
Zorg voor meer licht en ventilatie in uw buitenverblijf met dit mooie Douglas uitzetraam van Trendhout. Het raam is gemaakt van hoogwaardig en goed gedroogd onbehandeld Douglas hout. De kleur van het kozijn zal in de loop van tijd vergrijzen.
Douglas vleugelraam dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €737,20
Opzoek naar een sfeervol raam voor uw schuur of overkapping? Dit openslaand dubbele raam van Trendhout is gemaakt van Douglas hout en voorzien van vast glas heeft een 2×6-ruits roedeverdeling en wordt geleverd met een kozijn van 1515x1430mm.
Douglas raamkozijn met binnenraam en 6 vaks roedeverdeling 80x120 cm
Prijs vanaf €179,95 ( Per Stuk )
Douglas raamkozijn met binnenraam en 6 vaks roedeverdeling 80x120 cm inclusief glaslatten. Let op, een dhz set zonder glas en ijzerwaren!
Douglas raamkozijn met binnenraampje
Prijs vanaf €149,95
Douglas raamkozijn met binnenraam, roedeverdeling als optie. Zonder glas en glaslatten.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x