Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Zakelijk hout bestellen

Houthandel van Gelder biedt ook aantrekkelijke voorwaarden voor wederverkopers. Met veel klusbedrijven, bouwbedrijven en hoveniers hebben wij al jaren een goede samenwerking.

Voordelen zakelijk account

1. Nieuwsbrief met speciale zakelijke aanbiedingen.

2. Duidelijk inzicht in uw bestellingen

3. 5% Korting op ons assortiment

 

Hoe krijg ik een zakelijk account?

Ik ga een nieuw account aanmaken

Maak hier een account aan en geef bij 'Type klant:' aan dat het een zakelijk account betreft. Neem daarna contact op met [email protected] onder vermelding van zakelijk account, zodat wij uw account kunnen omzetten naar een zakelijk account met extra voordelen. Geef daarbij ook aan dat u toestemming geeft voor het ontvangen van onze zakelijke nieuwsbrief.

Ik vertegenwoordig een bedrijf en heb al een account bij houthandel van Gelder

Heeft u al een account? Neem dan contact met ons op via [email protected] voor het omzetten van uw huidige account naar een zakelijk account.

Vragen over een zakelijke samenwerking? Neem contact op met Houthandel van Gelder

 

Voorwaarden zakelijk account

Een voorwaarde van een zakelijk account is een samenwerking op regelmatige basis. Wij geven geen zakelijke korting wanneer er slechts één keer besteld wordt door uw bedrijf. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen.

Betaling van de te leveren goederen geschiedt vooraf in de webshop. Wij behouden ons het recht om in de toekomst de voorwaarden voor het zakelijke account aan te passen. Wij behouden het recht voor het uitzonderen van aanbiedingen. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wanneer zie ik mijn korting?

Zodra uw account goedgekeurd is ontvang u van ons een bevestiging. Na het inloggen op uw account wordt de korting automatisch verwerkt in de prijzen.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x