Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Remmers HK lazuur Wit Transparant
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Wit Transparant Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Wit Transparante kleur.
Remmers HK lazuur Zilvergrijs
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Zilvergrijze Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Zilvergrijze kleur.
Remmers HK lazuur Watergrijs
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Watergrijze Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Watergrijze kleur.
Remmers HK lazuur Antraciet
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Antraciet . Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Antraciet kleur.
Remmers HK lazuur Zoutgroen
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur Zoutgroene Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie Zoutgroene kleur.
Remmers HK lazuur  leemgrijs
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur leemgrijs. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie leemgrijze kleur.
Remmers HK lazuur  grafietgrijs
Prijs vanaf €57,00
Remmers HK-Lazuur grafietgrijs. Beits voor het behandelen van Douglas tuinhout. Deze Remmers HK-Lazuur geeft hout een uitstekende bescherming tegen vergrijzing en een mooie grafiet grijze kleur.

Remmers HK Lazuur

Het grote voordeel van Remmers HK Lazuur beits is dat het een 3 in 1 beits is. Het is zowel een hout impregnering, grondering en lazuur in één beits. Grondering is dus niet nodig. Dit scheelt werk en de materiaalkosten per m2 zijn lager. Remmers beits beschermt naaldhout tegen vocht, UV straling, schimmels, wespenaantasting en algen. Op een gegeven moment verweert de beschermlaag. U kunt het te behandelen oppervlakte dan schoonmaken en zonder schuren opnieuw beitsen. Zet altijd eerst een proef op zodat het effect duidelijk is op de betreffende houten ondergrond.

Voordelen Remmers HK Lazuur 3 in 1 beits

  • Deze beits is voor buitengebruik
  • Adem actief en vochtregulerend
  • Nabehandeling zonder schuren
  • Waterwerend
  • Scheurt niet en dringt diep in het hout
  • Bevat oplosmiddelen
  • Transparant / zijdemat
  • Met ingebouwde grondering

Toepassingen Remmers beitsen

Remmers beits wordt toegepast op buitenhout dat niet in contact staat met oppervlakte of grondwater. Dit product is voor buitengebruik in bijvoorbeeld carports, dakoverstekken, gevelbetimmering, tuinhuizen, veranda's en overkappingen, palissaden, pergola's, hekwerken en schuttingen. Er zijn diverse kleurvarianten verkrijgbaar van deze beits. Een verpakking van 0,75L is goed voor circa 9 m2, 2,5L goed voor 31 m2 en 5L 62 m2. Het verbruik is 201 tot 250 ml/m2.

Remmers beits kopen

Houthandel van Gelder is een officieel verkooppunt voor Remmers beits / verf. Wij adviseren u graag over de verwerking van Remmers producten. Bel ons of stuur een e-mail voor advies!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x