Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Douglas Vlonderplank 28x140mm Met Profiel
Prijs vanaf €11,85 ( Per €3,95 / Meter )
Zelf Douglas vlonderplanken leggen? Douglas vlonder plank met een dikte van 2,8cm en een breedte van 14cm. Deze vlonder plank van Douglas hout is verkrijgbaar in lentes van 3, 4 en 5 meter.
Douglas Vlonderplank 28x175mm Glad Geschaafd
Prijs vanaf €24,95 ( Per €36,80 / Stuk )
Douglas vlonderplanken 28x175mm glad geschaafd met een lengte van 4 meter. A-kwaliteit, gedroogd en kernvrij en dus ideaal voor het bouwen van vlonders.
Douglas Vlonderplank 28x140mm Met Profiel
Prijs vanaf €12,95 ( Per €20,85 / Stuk )
Douglas vlonderplanken met profiel met de afmeting 28x140mm. Verkrijgbaar in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De onderzijde is geschaafd. A-kwaliteit douglas hout.
Prijs vanaf €107,95
Deze Hapax Fixing Pro Clips zijn geschikt voor onzichtbare montage van houten vlonderplanken. In de doos zit voldoende voor een vlonder van ruim 5m2.

Vlonderplanken kopen, scherpe prijs!

Regelmatig hebben wij partijen vlonderplanken voor een scherpe prijs. Ook bieden wij soms 2e keus vlonderplanken met profiel aan met een noest of een andere onregelmatigheid. Wij leveren douglas vlonderplanken van 3, 4 en 5 meter lengte. Benieuwd of er nog B keuze vlonderplanken te bestellen zijn? Neem dan even contact op met onze klantservice. U kunt kiezen uit een gladde vlonderplank of een vlonderplank met profilering.

Douglas vlonderplank met profiel

U kunt bij ons goedkoop douglas vlonderplanken met profiel kopen. Deze Van Gelder Hout vlonderplanken hebben ook een gladde kant. U kunt er ook voor kiezen om deze bovenaan te leggen. Voordeel van gladde vlonderplanken is dat er geen vuil ophoopt in de ribbels. Bevestig uw vlonderplanken met vlonderschroeven.

Douglas vlonderplank glad geschaafd

Voor een strak uiterlijk kunt u kiezen voor onze glad geschaafde douglas vlonderplank. Deze vlonderplank met een kopmaat van heeft een lengte van 4 meter. Wij hebben een een goedkoper alternatief. U kunt er ook voor kiezen om de "Douglas vlonderplanken 28x145mm" met de ribbels naar beneden te plaatsen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x