Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas BW glaswand  2vaks steellook diverse maten
Prijs vanaf €585,55
Deze mooie Douglas 2vaks BW glaswand is voorzien van veiligheidsglas, heeft een hoogte van 1600mm en is in verschillende breedtes te bestellen. De glaswand wordt geleverd met een stelkozijn.
Douglas BW glaswand steellook diverse maten
Prijs vanaf €517,75
Wilt u meer lichtinval in uw buitenverblijf maar geen glazen pui? Dan is deze mooie Douglas BW glaswand met een hoogte van 1600mm de oplossing. De glaswand wordt geleverd met een stelkozijn en is voorzien van veiligheidsglas.
Douglas glaswand steellook diverse maten
Prijs vanaf €804,10
Deze mooie douglas glaswand is een echte blikvanger voor uw overkapping of tuinhuis. Door het plaatsen van een glaswand houdt u buiten en binnen met elkaar verbonden. De glaswand is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met een stelkozijn set.
Douglas glaswand steellook 2vaks diverse maten
Prijs vanaf €871,87
Plaatst deze mooie Douglas glaswand in steellook en verbindt binnen met buiten. Combineer het uitzicht en de vrijheid van buiten met de warmte en sfeer van binnen. De glaswand wordt geleverd met een stelkozijn set en is voorzien van veiligheidsglas.
Douglas glaswand steellook 3vaks diverse maten
Prijs vanaf €939,65
Combineer met deze mooie Douglas glaswand in steellook, de warmte en de sfeer van binnen met het uitzicht en de vrijheid van buiten. De glaswand is voorzien van veiligheidsglas en wordt geleverd met een stelkozijn set.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x