Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Blokhutten

Blokhut kopen

Een mooie blokhut kopen voor in uw tuin? Bij Houthandel van Gelder kunt u mooie blokhutten bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze Tuindeco blokhutten kunnen desgewenst voorzien worden van divers opties. Heeft u een keuze gemaakt? Wij bespreken graag met u welke mogelijkheden er zijn om uw blokhut geheel naar uw wensen aan te passen. Liever zelf uw blokhut bouwen? Bekijk dan hier alle blokhutprofielen.

Blokhutten met luifel, veranda en overkapping

Hier kunt u een mooie blokhut kopen zoals een blokhut met overkapping. Een blokhut met een luifel is ideaal voor warme zomeravonden of om even de was onder de laten drogen. Deze blokhutten zijn verkrijgbaar met zeer ruime veranda of overkapping waar bijvoorbeeld een tuinset onder geplaatst kan worden. Verder zijn er blokhutten met een kleine luifel verkrijgbaar.

Blokhut met veranda

Een blokhut met luifel of veranda is ideaal. Wij leveren zowel blokhutten met een plat dak en veranda en traditionele blokhutten met luifel / veranda. Bestel hier uw veranda met luifel. Vraag ons gerust om advies. Wij leveren het gehele Tuindeco assortiment.

Schuur en blokhut met overkapping

Een blokhut met overkapping of schuur met overkapping wordt tegenwoordig veel toegepast. Deze blokhutten zijn te bestellen met plat dak of meteen zadeldak afgewerkt met dakshingles. Naast een ruime opbergruimte is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een tuinset te plaatsen onder de overkapping.

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x