Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €646,95
Deze dubbele deur is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De paneeldeuren worden geleverd inclusief glas, 2 types voorzetroeden en het hang- en sluitwerk. De dubbele deuren zijn te bestellen in verschillende afmetingen.
Douglas paneeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €795,15
Bent u opzoek naar een sfeervolle deur voor in uw overkapping of buitenverblijf? Dan is deze mooie paneeldeur van Trendhout een goede optie. De dubbele deur is opgebouwd van onbehandelde Douglas stijl- en regelwerk en is opgevuld met panelen.
Douglas glasdeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €907,25
Deze mooie dubbel glasdeur van onbehandeld Douglas hout zorgt voor een luxe uitstraling van uw buitenverblijf. De dubbele deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk, voorzetroeden, glas en kozijn.
Douglas stapeldorpeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €907,25
De stapeldorpeldeur wordt vaak als toegangsdeur voor buitenverblijven gebruikt. De dubbele deur wordt geleverd inclusief kozijn, 2 types voorzetroeden, glas en hang- en sluitwerk. De stapeldorpeldeur is zowel links- als rechts draaiend te bestellen.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €849,55
Deze luxe opgeklampte dubbele deuren zijn van onbehandeld Douglas hout en worden geleverd inclusief kozijn, glas en glaslatten. De opgeklampte deur wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €927,20
Deze opgeklampte Douglas dubbele deur met ramen van Trendhout is gemaakt van rechtopstaande planken verstevigd met schuine "klampen". Voorzien van bovenramen voor extra lichtinval in uw schuur, overkapping of tuinhuis. Exclusief hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.096,25
Deze mooie Douglas houten opgeklampte dubbele deuren zijn nog onbehandeld. De deuren worden inclusief kozijn, glas en glaslatten geleverd. De opgeklampte deuren wordt geleverd zonder hang- en sluitwerk.
Douglas opgeklampte deur dubbel  XL onbehandeld
Prijs vanaf €1.223,60
Deze robuuste dubbele XL deur van Trendhout is gemaakt van rechtopstaande planken verstevigd met schuine "klampen". De opgeklampte deur van Douglas hout voorzien van een bovenramen voor extra lichtinval in uw buitenverblijf. Inclusief kozijn en glas.
Douglas stapeldorpeldeur dubbel onbehandeld
Prijs vanaf €927,20
Deze mooie stapeldorpeldeur van Trendhout is gemaakt van onbehandeld Douglas hout. De stapeldorpeldeur wordt vaak gebruikt als toegangsdeur voor een buitenverblijf. De deur wordt compleet geleverd met kozijn, glas, voorzetroede en hang- en sluitwerk.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x