Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Hazelaar schapenhek 5 meter zwart geimpregneerd
Prijs vanaf €51,45 ( Per Stuk )
Schapenhek / Engels / frans kastanje hekwerk op rol kopen? Schapen hekken met een lengte van 500 cm. De Hazelaar hout hekjes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en latafstanden. Deze hekjes zijn zwart geïmpregneerd voor een langere levensduur.
Hazelaar Looppoort Zwart geïmpregneerd
Prijs vanaf €119,95 ( Per Stuk )
Hazelaar poort. Een hazelaar hek verkrijgbaar in verschillende hoogte maten. Deze hazelaar loop poort is te combineren met de hazelaar schapenhekken en wordt geleverd inclusief zwarte scharnieren. Dit zwarte hek is geïmpregneerd voor een lange levensduur.
Geschilde palen Hazelaar hout Zwart geïmpregneerd
Prijs vanaf €7,95
Geschilde palen in de lengte van 150 cm. Deze ronde tuinpalen worden veelal gebruikt in combinatie met de zwarte houten schapenhekjes / Engels hekwerk. Deze palen zijn zwart geïmpregneerd.
Hazelaar schapenhek 5 meter
Prijs vanaf €39,35 ( Per Stuk )
Schapenhek / Engels / frans kastanje hekwerk op rol kopen? Schapen hekken met een lengte van 500 cm. De Hazelaar hout hekjes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en latafstanden.
Hazelaar Looppoort
Prijs vanaf €99,95 ( Per Stuk )
Hazelaar poort. Een hazelaar hek verkrijgbaar in verschillende hoogte maten. Deze hazelaar loop poort is te combineren met de hazelaar schapenhekken en wordt geleverd inclusief zwarte scharnieren.
Geschilde palen Hazelaar hout
Prijs vanaf €5,95
Geschilde palen in de lengte van 150 cm. Deze ronde tuinpalen worden veelal gebruikt in combinatie met houten schapenhekjes / Engels hekwerk.
Kastanje Hekwerk
Prijs vanaf €87,95
Schapenhek / Engels kastanje hekwerk op rol kopen? Schapen hekken met een lengte van 460 cm. De kastanje hout hekjes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.
Kastanje Paal Geschild Gepunt.
Prijs vanaf €9,15
Geschilde kastanje palen in de lengte van 180 tot 250 cm. Robuuste palen voor een hekwerk met een landelijke uitstraling
Prijs vanaf €245,95
Kastanjepoort. Kastanje hek van 120 cm hoog en 120 cm breed. Te gebruiken als poort in een kastanje hekwerk.
Prijs vanaf €245,95
Kastanjepoort. Kastanje hek van 120 cm hoog en 100 cm breed. Te gebruiken als poort in een kastanje hekwerk.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x