Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Filters

Fijnbez./Geschaafd
Lengte Hout
Breedte Hout
Dikte Hout
Hardhouten vlonderplanken 21x145mm (Bankirai)
Prijs vanaf €19,50 ( Per €7,95 / Meter )
Hardhouten vlonderplanken met 1 zijde profiel en gladde onderzijde. De duurzaamheidsklasse is 1-2. Bangkirai vlonderplanken hebben een mooie lichtbruine kleur en vergrijzen egaal na verloop van tijd.

Vlonderplanken

Hier kunt u goedkoop vlonderplanken kopen. Houthandel van Gelder heeft regelmatig partijen vlonderplanken in de aanbieding. Ook is ons standaard assortiment zeer scherp geprijsd.

Hardhouten vlonderplanken

Een hardhouten vlonderplank is kwalitatief de beste keuze. Hardhouten vlonders zijn ook onbehandeld weerbestendig en gaan lang mee. Hardhout heeft een mooie donkere kleur. Qua aanschaf ligt de prijs hoger dan van een douglas vlonderplank. 

Douglas vlonderplanken

Een vlonder van douglas hout is de laatste jaren sterk in opkomst. Douglashout heeft een relatief lage prijs. U kunt de douglas vlonderplanken behandelen met een beits, lazuurverf of olie.

Geïmpregneerde vlonderplanken

Hout kun je doormiddel van impregneren verduurzamen. Zo kan laagwaardig hout opgewaardeerd worden tot hout dat goed bestand is tegen weersinvloeden. Een geïmpregneerd grenen vlonderplank gaat langer mee.

Composiet vlonderplank

Een composiet vlonderplank gaat lang mee en hoeft niet behandeld te worden. Deze vlonderplanken zijn leverbaar in vele kleuren.

 

 

 

 

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x