Menu
EUR
Douglashout het nieuwe Tuinhout

Douglashout het nieuwe Tuinhout

Douglashout (of larikshout) wordt ook wel het nieuwe tuinhout genoemd. Douglashout is Europees naaldhout met een robuust uiterlijk. Dit naaldhout is één van de hardste Europese naaldhout soorten. De laatste jaren is douglas hout zeer populair geworden door de scherpe prijs in combinatie met de duurzame eigenschappen van dit hout.

Toepassingen Douglashout

Douglashout kan zowel binnen als buiten toegepast worden. De robuuste douglas palen zijn zeer geschikt voor het bouwen van een douglas veranda, afdak, kapschuur of douglas terrasoverkapping.

Levensduur Douglashout

Douglashout wordt na uitdroging steeds harder. Er kan dan ook scheurvorming optreden. Als douglas hout niet behandeld wordt dan heeft het een levensduur van 10 tot 15 jaar.

Verkleuring

Onbehandeld heeft douglas een mooie vlamstructuur en een warme uitstraling door de mooie rode kleur. In de loop der jaren zal door invloed van het weer en de zon de kleur vergrijzen naar een egale grijze kleur. U kunt de specifieke douglas kleur behouden door douglashout te behandelen met een beits of een olie.

Douglas Hout Prijs

Douglashout is een relatief goedkope houtsoort die zeer betaalbaar is. Zeker in vergelijking tot het duurdere eikenhout. Bent u op zoek naar een douglas hout prijslijst? Bekijk hier de actuele prijzen van ons douglashout.Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Winkel met webshop
Houthandel sinds 1979. Wij hebben naast onze webshop, ook een winkel nabij Zwolle.
Bezorging
Gratis levering vanaf €1500,-. Levertijd gemiddeld 7 werkdagen
Ruime voorraad
Ruime voorraad hout: zowel online, als in onze winkel
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!