Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Actuele bezorgtijd: gemiddeld 5 a 10 werkdagen.

Filters

Douglas Houten Overkapping Bouwpakket / Materiaalpakket 280x280cm
Prijs vanaf €730,25
Bent u op zoek naar een zelfbouw douglas terrasoverkapping voor een scherpe prijs? Deze douglas houten overkapping is een compleet materiaalpakket voor een afdak en wordt als bouwpakket geleverd. Deze houten overkapping is inclusief een epdm pakket.
Douglas Houten Overkapping Bouwpakket / Materiaalpakket 350x500cm
Prijs vanaf €1.403,00
Bouwpakket voor een douglas overkapping van 3,5 bij 5 meter. Zeer scherpe prijs voor een houten overkapping van deze kwaliteit! Bestel nu deze goedkope douglas houten overkapping.
Douglas Houten Overkapping Bouwpakket / Materiaalpakket 400x400cm
Prijs vanaf €1.230,50
Goedkope douglas overkapping bouwpakket 4x4 meter van top kwaliteit. U kunt deze douglas houten overkapping naar eigen inzicht maken. Wij stellen deze douglas overkappingen met plat dak zelf samen tegen een scherpe prijs.
Douglas Houten Overkapping  Bouwpakket / Materiaalpakket 280x400cm
Prijs vanaf €962,55
Zelf een douglas overkapping maken? Douglas overkapping materiaalpakket 2,8 bij 4 meter. Bestel deze houten terrasoverkapping als bouwpakket. Douglas overkapping van topkwaliteit voor een scherpe prijs!
Douglas Houten Overkapping Bouwpakket / Materiaalpakket 350x350cm
Prijs vanaf €1.049,95
Houten overkapping kopen? Compleet bouwpakket voor een douglas overkapping van 3,5 bij 3,5 meter. Dit materiaalpakket voor een douglas overkapping is inclusief staanders, schoren, liggers, vellingdelen, aluminium daktrim en een epdm pakket.
Prijs vanaf €2.703,95
Douglas overkapping met plat dak. Type 1 is het basismodel van deze overkapping met een afmeting van 478x380cm en wordt geleverd inclusief epdm dakbedekking en een dakdoorvoer. De overkapping is voorzien van robuuste geschaafde douglas palen 14,5x14,5cm.

Overkapping

Overkapping van hout kopen als bouwpakket? Een houten overkapping van douglas hout is een aanwinst voor uw tuin en buitenleven. Maak er uw eigen tuinkamer van met een mooie zithoek, buitenkeuken of een andere aankleding. Een overkapping van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin. Ook is een overkapping met plat dak toepasbaar als carport. Het verschil tussen het overkapping hout materiaalpakket en een standaard overkapping hout bouwpakket is dat het hout nog bewerkt moet worden. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Douglas overkapping op maat

Tevens kunnen wij een douglas overkapping op maat maken. Neem voor maatwerk veranda met plat dak contact met ons op! Er is veel mogelijk. Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket.

Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin

Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen kopen in diverse afmetingen. Van een kleine overkapping van 2,8x2,8 meter tot een ruime grote overkapping van 4x4 meter. Hier kunt u een mooie veranda met plat dak kopen.

Overkapping hout

Wij leveren materiaalpakketten voor uw douglas hout overkapping. U kunt er ook voor kiezen om uw hout los te bestellen. Wij leveren alles voor uw overkapping zoals rabatdelen voor de wandbetimmering, regels, dakbeschot, EPDM dakbedekking voor het dak en een regenafvoer. Een overkapping van hout kopen voor een scherpe prijs? Kies dan voor een materiaalpakket zodat u zelf uw veranda kunt bouwen .

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x