Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Douglas Overkapping & Houten Veranda Bouwpakket

  • Geplaatst op
  • 0
Douglas Overkapping & Houten Veranda Bouwpakket

Wilt u een afdak maken zoals een douglas veranda of terrasoverkapping? Bekijk alle mogelijkheden voor een douglas houten afdak!

Wilt u zelf goedkoop een douglas overkapping of een douglas houten veranda maken? Wij hebben speciaal voor een veranda en terrasoverkapping bouwpakket samengesteld tegen een scherpe prijs. Met de bijgeleverde handleiding is het plaatsen van een houten veranda of houten overkapping voor de handige klusser een fluitje van een cent!

 

Douglas Terrasoverkapping Bouwpakket

 

Een douglas terrasoverkapping heeft een plat dak. Om het dak waterdicht te maken wordt een epdm dakpakket bij de houten overkapping geleverd. Verder bevat het bouwpakket voor de overkapping alles wat je nodig hebt zoals staanders, schoren, liggers, vellingdelen, een aluminium daktrim en natuurlijk ijzerwaren.

Douglas Veranda Bouwpakket

 

Een douglas veranda is een aanwinst voor uw tuin. Uw tuinset staat droog onder deze robuuste overkapping. U kunt onze veranda geheel naar eigen inzicht bouwen en eventueel voorzien van houten zijwanden, vlonderplanken en andere toevoegingen. De veranda is leverbaar in een fijnbezaagde en geschaafde uitvoering. U kunt een douglas veranda tegen uw huis of tegen een schuur bevestigen.

De veranda word compleet geleverd met staanders, schoren, puntpaalhouders, bovenliggers, gordingen, bevestigingsmateriaal en polycarbonaat platen.

 

Maatwerk Veranda of Overkapping

 

Houthandel van Gelder levert ook maatwerk. In overleg is er veel mogelijk voor een veranda of overkapping op maat.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.