Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Actuele bezorgtijd: gemiddeld 15 werkdagen.

Filters

Betonpaal hout beton schutting wit / grijs diamantkop 1 onderplaat
Prijs vanaf €24,95
Betonpaal systeem wit / grijs met diamant kop. De wit grijze schutting betonpalen zijn voorzien van een vellingkant en sponning voor de onderplaat. Met deze betonpalen en onderplaten bouwt u een luxe en stevige hout betonschutting.
Prijs vanaf €24,95
Hoek-betonpaal lichtgrijs met een diamant kop. Tevens is er een eindpaal beschikbaar.
Prijs vanaf €39,95
Beton lichtgrijs sleufpaal
Prijs vanaf €39,95
Beton hoek-sleufpaal lichtgrijs
Onderplaat lichtgrijs
Prijs vanaf €17,95
Gladde betonnen onderplaat t.b.v. betonpalen. Deze gladde betonnen onderplaten gebruikt u onder uw beton schutting. Onderplaten voorzien van 2 gladde zichtkanten en afwateringsdakje.
Betonpaal lichtgrijs met halfronde kop en vellingkant
Prijs vanaf €23,45 ( Per Stuk )
Betonpaal lichtgrijs met ronde kop. De afmeting van deze betonpaal is 10.0x10.0x280cm en de betonpaal is glad afgewerkt. Deze betonpaal is alleen geschikt voor gladde betonnen onderplaten.
Eindbetonpaal  wit/grijs diamant kop
Prijs vanaf €29,45
Eindbetonpaal wit/grijs diamant kop. De wit/ grijze schutting betonpalen zijn voorzien van een vellingkant. Met deze betonpalen bouwt u een luxe en stevige hout betonschutting.
Tussen betonpaal lichtgrijs met kabeldoorvoer
Prijs vanaf €38,95
Tussen betonpaal lichtgrijs diamant kop. Dit tussen model heeft een kabeldoorvoer. Een schutting met betonpalen staat zeer stabiel en gaat lang mee omdat de betonpalen niet kunnen rotten.
Prijs vanaf €28,95
Betonpaal lichtgrijs, met diamantkop geschikt voor een tuinscherm van 130cm hoog. De betonpalen hebben een vaste sponningmaat waar 2 stuks motiefplaten in verwerkt kunnen worden. Bovenop deze platen dient een afdekkap geplaatst te worden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x