Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Douglas Kapschuur

Onze Douglas Kap schuren worden aangeleverd als compleet Materiaal pakket. Hiermee kunt u zelf een Douglas kapschuur bouwen. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk in onze kapschuren. Onze Kap schuren worden geleverd als materiaalpakket. Onze Douglas overkappingen hebben geen ingekeepte en voorgeboorde balken. U dient het hout dus nog zelf te bewerken. Hoe dit te doen staat in de opbouwhandleiding kapschuur.

Douglas houten Kapschuur

Het materiaalpakket bestaat uit Douglas hout. Compleet inclusief staanders, schoren, dwarsliggers en dak-systeem. U kunt deze Douglas houten schuren kopen in vele afmetingen. Onze standaard kapschuren en kapschuren met middenstaander worden geleverd: inclusief materiaallijst, bouwpakket materialen met standaard lengtes die u zelf op maat maakt, duidelijke opbouwhandleiding en ijzerwarenpakket zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe project.

Als u verder nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen Houten kapschuur met dakpanplaten

Bekijk hier alle veel gestelde vragen met betrekking tot onze materiaalpakketten voor een Douglas Houten Kapschuur.

❓ Wat is een materiaalpakket voor een houten kapschuur?

Douglas kapschuur met middenstaander en Douglas houten kapschuur met eindstaander zijn materiaalpakketten voor een houten kapschuur van Douglas hout. Een belangrijk kenmerk van een materiaalpakket is dat u het Douglas-hout nog zelf moet zagen en inkepen. Dit in tegenstelling tot een houten bouwpakket waar alles al op maat is gezaagd en waar staanders en liggers ingekeept zijn. Het grote voordeel is dat materiaalpakketten goedkoper zijn en dat u uw overkapping of veranda geheel naar eigen wens kunt plaatsen.

✅ Waar kan ik een houten kapschuur kopen?

U kunt uw houten kapschuur online bij Houthandel van Gelder kopen. Wij leveren kapschuren in diverse afmetingen. Wanneer de gewenste afmeting hier niet tussen staat dan kunnen wij in overleg materiaalpakket samenstellen voor uw offerte. 

✅ Is de kapschuur beschikbaar in Douglas hout uitvoering?

Ja, alle kapschuren van Houthandel van Gelder zijn qua zichtwerk uitgevoerd in douglas hout.

✅ Kan ik de kapschuur van geschaafd Douglas hout kopen?

Ja, wij bieden naast de standaard fijnbezaagde uitvoering ook een geschaafde uitvoering aan. Wanneer wij het hout schaven wordt de netto afmetingen kleiner. Een Douglas balk 150x150 mm zal geschaafd een afmeting van +/- 143x143mm hebben.

✅ Wat is het verschil tussen een Douglas overkapping met puntdak en een Douglas Kapschuur? 

Een Douglas overkapping met puntdak is een overkapping met stalen dakpanplaten waarbij beiden dak helften dezelfde lengte hebben.

Een Douglas kapschuur is een kapschuur met dakpanplaten waarbij één zijde een korte kant heeft en de andere zijden een lange kant die verder doorloopt naar de grond, de achterwand van een kapschuur is vaak een stuk lager als de voorkant.

✅ Wordt er dakbedekking meegeleverd met de Douglas kapschuur?

Ja, deze Douglas kapschuur wordt geleverd met zwarte Dakpanplaten of terracotta rode dakpanplaten. Ook wordt er folie voor dakpanplaten meegeleverd met alle dakpanplaat schroeven, vuren tengels en vuren panlatten. 

✅ Is er een handleiding beschikbaar?

Ja, voor onze eigen materiaalpakketten is ook een handleiding beschikbaar. Deze kunt u downloaden op de product pagina. Wanneer er desondanks nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd mailen.

 

 

Lees verder
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x