Houthandel van Gelder tel:+31 (0)38 376 0173 - Offerte aanvragen? Contact

Steigerhout Kopen

  • Geplaatst op
  • 0
Steigerhout Kopen

Bij Houthandel van Gelder kunt u ook goedkoop steigerhout kopen.

Goedkoop steigerhout kopen? Bij Houthandel van Gelder kunt u goedkoop steigerhout planken kopen. Wij verkopen zowel douglas steigerplanken en vuren steigerplanken.

Vuren Steigerhout Ruw

Onze vuren steigerplank heeft een afmeting van 32x200mm met een lengte van 4, 4.5 of 5 meter. Ideaal voor het maken van steigerhouten meubels en tuinmeubels. Bij buiten gebruik is het wel raadzaam om vuren steigerplanken te beitsen of de verven.


Douglas Steigerplank Fijnbezaagd

Onze douglas steigerplank heeft een afmeting van 32x200mm. Onze douglas steigerplanken zijn verkrijgbaar in de lengtes 3, 4 of 5 meter. Douglas hout is beter geschikt voor buiten gebruik dan vurenhouten steigerplanken. Om te voorkomen dat douglashout grijs wordt kunt u deze behandelen met een beits of olie.


Toepassingsmogelijkheden Steigerhout

Met ons steigerhout kunt u uw creativiteit tonen en lekker bezig zijn! Zo zijn bijvoorbeeld wandborden van steigerhout zeer populair en kunt u van ons steigerhout prachtige meubels maken zoals steigerhouten tafels, stoelen, banken, tuinmeubels, een kinderkeukentje of een bloembak. Ook kun je steigerhout toepassen als robuuste wandbekleding of een mooie TV wand.


Toon uw creativiteit met Van Gelder steigerhout!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter. Let op, uw reactie wordt gepubliceerd onder het artikel. Dit is geen contactformulier.
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.